Orbán Viktor nélkül nincs európai jövő – Plebejus Polbeat! 2022.02.12.

Orbán Viktor nélkül nincs európai jövő - Plebejus Polbeat!

Orbán Viktor nélkül nincs európai jövő - Plebejus Polbeat!

Soros György magyar újságíróiról és a liberálisok által meghekkelt európai jövőről beszélgetett a Plebejus Polbeatben Szarvas Szilveszter, Huth Gergely, Csibra Tibor és Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője. Utóbbi témát azzal vezette fel Szarvas Szilveszter, hogy Emmanuel Macron francia elnök Európa jövőjéről szóló konzultációján mindössze tízezren vettek részt, de a liberálisok szerint az demokratikus, míg egy kétmilliós nemzeti konzultáció elfogadhatatlan. Koskovics Zoltán a Polbeatben úgy fogalmazott, Orbán Viktor ideológiája nélkül nincs komolyan vehető európai jövő.
“Az Európai Egyesült Államokat és az európai birodalmat nem lehet megvalósítani, ha mégis, akkor csak béke nélkül, háborúval. Az unió vagy szét fog esni, vagy így marad, diszfunkcionálisan, de egyik út sem jó” – mondta a Polbeatben Koskovics Zoltán.
Huth Gergely a műsorban a nagyon várt európai, patrióta fordulatot hiányolta és azt, hogy a PC-vel etetett tömegek még nem lázadtak fel. Koskovics Zoltán szerint ennek az az oka, hogy a nyugati tömegmédia monolit, csak a liberális szemléletet szajkózzák. Csibra Tibor mindehhez csak annyit tett hozzá mosolyogva, hogy Nyugaton is innoválhatnák a nyomtatott internetet.
A Polbeat négy beszélgetőpartnere az adásban Soros György kilóra megvett európai és hazai újságíróiról is hosszan beszélgettek, akik az elmúlt napokban le is buktak, hiszen önmaguk vallották be, hogyan hazudnak Magyarországról és hogyan vette meg őket Soros György. Koskovics Zoltán ezzel kapcsolatban nyomatékosította, hiába buknak le folyamatosan, a probléma az, hogy ezek az információk soha nem kerülnek át a baloldali, globális médiába, mert nem engedi a hálózat.
Nézze meg a teljes beszélgetést!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture