Stan és Pan visszatér a képernyőre: a főszerepben Karácsony Gergely és Kiss László – Politikai Hobbista Szomor Dezsővel 2021.12.03.

Stan és Pan visszatér a képernyőre: a főszerepben Karácsony Gergely és Kiss László - Politikai Hobbista Szomor Dezsővel

Stan és Pan visszatér a képernyőre: a főszerepben Karácsony Gergely és Kiss László - Politikai Hobbista Szomor Dezsővel

Jeszi egy hete ígéri, de most végre tényleg elmondta, mit gondol az oltásellenesekről. Spoiler: fölösleges győzködni őket.

Anonymus videóiról is elmondta a véleményét a csapat: nagyon jól szórakoznak rajta, hogy a maszkos csávó kirak egy videót, erre Karácsony összehív egy sajtótájékoztatót, ahol cáfolni próbálja a videóban elhangzottakat, majd Anonymus perceken belül kiszivárogtat egy újabb hangfelvételt, ami tökéletesen cáfolja Karácsony pár perccel korábbi szavait. És ez így megy körbe-körbe… Mondjuk ki: Gelgő a világ legnagyobb lúzere. És úgy néz ki, a következő napokban Stan és Pan új epizódjait láthatjuk; a magas és vékony Gergő a harmadik kerület ellenzéki polgármesterét, Kiss Lászlót is magával rántja…

A nyugati világ durván lemarad a fegyverkezési versenyben. Miközben a hazai függetlenobjektív sajtó (röviden: FOS) teli pofával röhög azon, hogy még az előző elnök, Donald Trump űrhadosztályt hozott létre, addig a kínaiak és az oroszok hatalmas fölényre tettek szert az űrben. Ha akarják, egy pillanat alatt képesek megbénítani a világ teljes kommunikációs hálózatát. De sebaj. az amerikaiak kineveztek egy transznemű admirálist, az EU pedig dolgozik a “Karácsony” szó nyilvános használatának betiltásán. Huhhhhh, megmenekültünk…
A második félidőben Szomor Dezső, kiskunsági biogazda, a magyar szürkemarha-tenyésztés feltámasztásának kulcsszereplője nem csak megérkezett a vendégfotelbe. de olyan finomságokat is hozott magával, amiknek a nézők is megérzik az illatát… Az ételkóstolás mellett persze nagyon komoly dolgokról is esett szó: a kamuhúsokról, az élelmiszeripar által napi szinten alkalmazott pusztító mérgekről, a mangalica reneszánszáról, a biogazdálkodás nehézségeiről, és arról a hongkongi törzsvevőről, aki oda- meg vissza van a mangalicáért. Ja, és a világ 5 legjobb ázsiai éttermének gálaestjére összesen két termelőt/beszállítót hívtak meg: egy ír hölgyet és Szomor Dezsőt.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture