Csak akkor kapjuk meg az uniós pénzt, ha a Soros-szervezetek az ügyészség helyébe léphetnek?

PPLEP1004951H.mp4

PPLEP1004951H.mp4

A Plebejus Polbeat legújabb adásában Boros Bánk Levente politológus, a Médianéző Központ igazgatója volt Huth Gergely és Stefka István vendége a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőben, ahol többek között arról is szó esett, hogy mekkora fricska a brüsszeliták orrára a gyermekvédelmi témában is meghirdetett népszavazás. Az unió ugyanis már ott tart, hogy addig nem folyósítanák a Covid-helyreállítási alap támogatásait, amíg a magyar kormány nem engedi meg, hogy az LMBTQ-lobbi az iskolákban garázdálkodjon, illetve nem fogadja el, hogy a bíróságokon az ügyész szerepét NGO-k is átvehessék, azaz a közvádat olyan Soros-szervezetek képviselhessék, amelyek már eddig is ott sündörögtek az igazságszolgáltatás körül, többek között a bírók érzékenyítő tréningjeinek megszervezésével. Innentől fogva viszont nem a kormánnyal, hanem a magyar néppel lesz vitája az EU-nak.

Sok más téma mellett a Boros Bánk Levente arra is választ adott, hogy miért nem tudjuk jobban bemutatni Nyugat-Európában a magyar álláspontot, illetve a műsorvezetők felvetésére kibeszélték a magyar média nyomorúságos helyzetét, amelyben a véresszájú DK-s hordószónokká előlépett Kálmán Olga azzal kérkedhet, hogy ő az ATV-ben és a Gyurcsány-pártban is megőrizte az objektivitását. A műsorhoz a sörözőben ülő nézők ezúttal is hozzászólhattak, egy Belgiumból hazatért vállalkozó például arra is kíváncsi volt, hogy a vendégek szerint hiteles-e katolikus egyház tanítása?

Gyere el te is csütörtökönként este hét órára a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőbe, a Plebejus Polbeat felvételére, szólj hozzá a témához és mondd el a véleményed! (Budapest, Bem rakpart 53 – a Margit híd budai hídfőjénél.)

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture