Támad a libernyák doktrína! – Gajdics, Nacsa, Stefka és Huth a Plebejus Polbeatben

Plebejus Polbeat

Plebejus Polbeat

Kedd este hétkor a PestiTV egyre ismertebb esti műsorai mellett régi szokásunk szerint rögzítettük a Plebejus Polbeatet is a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőben, amelynek vendége ezúttal Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, a Hír TV munkatársa, illetve Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke volt, akik a nézők és olvasók mellett Huth Gergellyel és Stefka Istvánnal beszélgettek. A fő témánk Orbán Viktor hétfői, a Magyar Nemzetben megjelent esszéje volt, amelyben a “libernyák doktrína” és a nemzeti ellenállás nagy egymásnak feszüléséről ír, amni Magyarországon 2022-ben csúcsosodik ki.

A miniszterelnök az esszében leszögezte:

A politikai korrektség, vagyis a libernyák doktrína-, beszédmód- és stílusdiktátumok elleni lázadás medre egyre szélesedik. (…) a liberális szellemi elnyomás elleni lázadás medre mélyül. (…) A globális elit és a nemzeti ellenállás közötti harc még nem dőlt el. Tisztán látszik: a globális elit nem törődik bele, hogy érdekeivel ellentétes politika verjen gyökeret Közép-Európában. (…) 2022-ben döntő ütközetre készülnek. Mögöttük lesz a nemzetközi média, a brüsszeli bürokraták és a civilnek álcázott NGO-szervezetek. Nem lehet kétségünk, a hatalomért és a pénzért mindent meg fognak tenni. Ideje nekünk is hadrendbe állni. A kormányzás nehéz évei után vissza kell térnünk a választási csatatérre. Itt az ideje szedelőzködni, hogy a megfelelő pillanatban kilovagolhassunk. Nagy ütközet vár ránk 2022-ben. Készüljetek.

Plebejus Polbeat minden kedden este hét órától a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőben nyilvánosan rögzítve (II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél), ahol a nézők is beleszólhatnak az adásba! Jöjjön el személyesen vagy tegye fel a kérdéseit itt, a poszt alatt! Kérjük vendégeinket, érkezéskor fertőtlenítsék kezüket és a felvétel alatt viseljék a maszkot! Az adás kivételesen már korábban visszanézhető a PestiTV és a PestiSrácok.hu oldalán majd vasárnap este hétkor a PestiTV műsorán!

 

 

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture