Ő a szövetségesem! – Így pajzsolta az adócsaló, maffiakörökkel kvaterkázó Czeglédy Csabát Ungár Péter a Polbeatben (Ungár-Nacsa vita!) 2021.04.26.

Ő a szövetségesem! - Így pajzsolta az adócsaló, maffiakörökkel kvaterkázó Czeglédy Csabát Ungár Péter a Polbeatben (Ungár-Nacsa vita!)

Ő a szövetségesem! - Így pajzsolta az adócsaló, maffiakörökkel kvaterkázó Czeglédy Csabát Ungár Péter a Polbeatben (Ungár-Nacsa vita!)

Czeglédy Csaba a szövetségesem, és ha ő nyeri az ellenzéki előválasztást, teljes mellszélességgel támogatni fogom a kampányban és a választáson – jelentette ki a Plebejus Polbeatben Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője, a szombathelyi előválasztáson az adócsaló, gyurcsányista Czeglédyvel farkasszemet néző politikus, aki a Polbeatben a KDNP-s Nacsa Lőrinccel, valamint Huth Gergellyel és Szarvas Szilveszterrel vitázott. Nacsa Lőrinc szerint Czeglédy ringbe szállása is nonszensz és vérlázító, hiszen hatmilliárd forinttal rövidítette meg az államkasszát, adócsaló és nem először merül fel a neve ilyen súlyos, bűnös ügyletekben. Huth Gergely és Szarvas Szilveszter a Polbeatben a baloldali összefogás morális és erkölcsi alapjait feszegették, amire Ungár úgy válaszolt, sok mindenben nem ért egyet Gyurcsányékkal, szerinte például a határon túli magyarok szavazati jogát nem szabad megvonni, de állította, sem morális, sem erkölcsi akadálya nincs az ellenzéki pártok összefogásának. “Minket nem érdekel ez az elvtelen összefogás és az, hogy ki a balliberális oldal jelöltje, mi azért fogunk dolgozni, hogy a Fidesz-KDNP politikusai nyerjenek a 2022-es választásokon” – válaszolta Nacsa Lőrinc. Huth Gergely azzal is szembesítette Ungárt, hogy Czeglédy Csaba Vas megyében és Veszprém megyében is bűnözői körökkel, maffiakörökkel ápol kiváló kapcsolatot, sőt öt év nyugalmat ígért nekik, míg Szarvas Szilveszter arra figyelmeztette az LMP politikusát, hogy Márki-Zay Péter és Fekete-Győr András után valószínűleg ő lesz Gyurcsány Ferenc következő áldozata, akit a DK pártelnöke Gulyás Mártonnal fog kivégeztetni, miután el mert indulni a DK-s Czeglédyvel szemben. Hogy Ungár mit válaszolt, és Nacsa Lőrinc miként vélekedett a baloldalról, az kiderül a Plebejus Polbeatből! Ki ne hagyja az UngárNacsa vitát!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture