Nagy Attila Tibor a „halálkampány” után újra főcímeken akar szerepelni? 2021.06.15.

Nagy Attila Tibor a „halálkampány” után újra főcímeken akar szerepelni?

Nagy Attila Tibor a „halálkampány” után újra főcímeken akar szerepelni?

A magyar-portugál meccs épphogy véget ért, kezdődött is egy másik sport egy másik csatornán, a szájkarate a Pesti TV-n Mészáros Nóra vezetésével.
A Puskás Arénában hiába játszott ügyesen a magyar nemzeti tizenegyes, sajnos vereséget szenvedett a portugál csapattól. Úgy tűnt, hogy Nagy Attila Tibor ennek örül. A későbbiekben próbálta csiszolni a kemény kijelentését, miszerint ezzel bebizonyosodott, hogy a stadion hiába épült fel – már hiába. Huth Gergely figyelmeztette, pár hónapja a „halálkampányként” elhíresült hirtelen kijelentésével országos hírnévre tett szert, csak óvatosan fogalmazzon.
Idáig a Polbeat Pankrációban nem volt példa arra, hogy mind a négy vendég ugyanazt a témát hozta a műsorba, de ennek is eljött az ideje. Abban, hogy a pedofilellenes jogszabálycsomagot vitassák meg mindenki egyetértett, annak tartalmával kapcsolatban viszont már heves vita alakult ki. Csizmadia Tamás fő célja az volt, hogy átadja a „szexualitás öncélú ábrázolásának” és a „meleg propaganda” jelentését. Felmerült a műsor során Varju László, Tordai Bence, Arató Gergely és Jakab Péter álláspontja is a törvénnyel kapcsolatban, valamint kitértek a vendégek az RTL Klub jajgatására is.
Kert Attila az utolsó pár percben felvetette a Fudan Egyetemmel kapcsolatos aggályait. A beszélgetés során kiderült, mivel üzent hadat Karácsony Gergely Kínának.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture