A Politikai Hobbista miatt maradnak vissza a fejlődésben a liberálisok – Vendég: Bangó Lali 2021.05.02.

A Politikai Hobbista miatt maradnak vissza a fejlődésben a liberálisok - Vendég: Bangó Lali

A Politikai Hobbista miatt maradnak vissza a fejlődésben a liberálisok - Vendég: Bangó Lali

Papírunk van róla, hogy a Politikai Hobbista ugyan undorító, de törvényes. Bár a Hobbista egy szókimondó műsor és rendszeresen sérti a liberálisok érzékenységét, de ez nem elegendő ahhoz, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ránk küldje a Rendőrséget. Vagyis: amit, ahogy és amikor mondunk, az nem szeg semmilyen törvényt. Viva la szólásszabadság!
Mert a törvényt az szegi meg, aki a Bibliából idéz. Öröm az ürömben, hogy nem Magyarországon, hanem Angliában viszik el azokat a papokat és lelkészeket, akik a keresztény tanításban szereplő családmodellről szónokolnak. De a haladás iránya egyértelmű: a szólás szabadsága nem illeti meg a keresztényeket.
Biden elvtárs, a nemzetközi libsizmus nagypapája történelmi beszédet mondott a nemzetközi libsizmus propagandistái szerint. Szabályosan elaléltak a modern egyetemi tolvajnyelv és a brezsnyevi termelési jelentések stílusában előadott, egyenlőségről és emelkedő százalékokról szóló gagyogástól, ami még azért volt történelmi, mert két no állt mögötte biodíszletként.
A második félidőben Dr. Bangó Lajos kormányfőtanácsos ült le a kanapéra,, hogy a zenészi karrier helyett választott jogászi pályáról, a roma programokról és példaképekről, valamint a tanodák szerepéről beszélgessen a srácokkal.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture