Politikai Hobbista Füleky Gyurival- mekkora Weiszer Alinda p… egója? 2020.12.19

Politikai Hobbista Füleky Gyurival- mekkora Weiszer Alinda p... egója?

Politikai Hobbista Füleky Gyurival- mekkora Weiszer Alinda p... egója?

Ha van valami általános jellemzője a haladó értelmiséginek, az nem más, mint az elképesztő egoizmus. Olyan dolgokat képesek világgá kürtölni, mint elképesztő és megdöbbentő sérelem, mint például hogy nem vonult ki a katasztrófavédelem Weiszer Alinda elakadt autójához vagy hogy Alföldi Róbertnek nem tudtak visszaadni a húszezresből.
Szóba került Fekete-Győr András is, aki úgy vállalja a felelősséget, hogy tagad és részvétet kunyerál picsogva. Valószínűleg azért mert a felelősség vállalásából o se a felelősséget, se a vállat nem érti.
Ausztrália viszont felkerült a térképre azzal, hogy megpróbálta legyőzni a Facebook-ot. Győzelmet nem aratott, de legalább kötelezettségszegési eljárást sem indított ellene az EU. A sok rossz hír mellett legalább érkezett valami vigasz is ezekben a vészterhes időkben: már nem 42, de nem is 70, hanem 90 társadalmi nem létezik, a hímnős indiánok pedig végre elfoglalhatják az őket megillető helyet az egyetemi szférában.
A második félidőben Füleky György turisztikai és marketing szakember ült be a győzikefotelba, hogy a németekről, a turizmusról és a csokoládéról tartson szemléletformáló előadást.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture