Orbán Viktor személyes alagútja (az Északitól a Földközi-tengerig) – Politikai Hobbista Németh Zsolttal 2021.02.23.

Orbán Viktor személyes alagútja (az Északitól a Földközi-tengerig) - Politikai Hobbista Németh Zsolttal

Orbán Viktor személyes alagútja (az Északitól a Földközi-tengerig) - Politikai Hobbista Németh Zsolttal

Nettó elmebetegek vannak a partlamenti képviselők között. Stummer János, Jobbikos honatya arról delirál, hogy Orbán Viktor saját magának építtet egy alagutat a Puskás Stadionból… hogy pontosan hová, arról nem beszél, de talán a Karmelita Kolostorban lehet a másik vége. Vagy Moszkvában, ahová helikopter viszi végig, az alagúton át. Komolyan. Erről képzeleg ez a szerencsétlen, ezzel hergel a Facebook-on – és ezt osztják orrba-szájba a droidok. A valóság messze nem ilyen izgalmas, de a Hobbista elmondja.
A Jobbik másik nagy, sőt, elsőszámú üdvöskéje, az eddig krumpliban, de újabban már inkább parizerben utazó Jakab Péter két prolihergelés között nem csak az egyszerű emberek pajtásaként pózol, de közúti balesetet is okoz. Igazából nem lehet tudni, hogy pontosan ki vezette az autót, amivel Jakab karambolozott, de vélhetően egyik parlamenti munkatársa, Hajnády Kristóf Endre. Igen, aki egy néhány évvel ezelőtt nyilvánosságra került, Auschwitzban készült fotón vidáman mutatja a győzelem jelét.
De hogy ne csak ócska percemberekről legyen szó a mai Hobbistában, a második félidőben Némemth Zsolt, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke ült be a vendégfotelbe. Izgalmas, informatív beszélgetés zajlott a V4-ekről, azaz a Visegrádi Együttműködésről, Európa és az Egyesült Államok kapcsolatáról, amiből persze sem Oroszországot, sem Kínát nem lehetett kihagyni. Politikával mélyebben foglalkozók számára melegen – na jó, inkább erősen – ajánlott.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture