Beszélgethet-e négy fehér ember a rasszizmusról?- Politikai Hobbista Plusz 2021.02.05.

Beszélgethet-e négy fehér ember a rasszizmusról? – Politikai Hobbista Plusz

Beszélgethet-e négy fehér ember a rasszizmusról? – Politikai Hobbista Plusz

A Hobbista új, mostantól kéthetente péntekenként jelentkező elemző-vitázó műsorában két professzor, Gerő András és Molnár Attila Károly, valamint két sapkás nyóckeres, Dopeman és Ambrózy foglalt helyet, hogy kitárgyalják a hét kevésbé aktuális, de annál több érdekes asszociációra és továbbgondolásra érdemes eseményeit.
Egy német televíziós műsor szereplői nyilvános bocsánatkérésre és bűnbánatra kényszerültek, miután szembesültek vele, hogy az elnyomó gépezet haszonélvezőjeként, vagyis fehérként beszélgettek a rasszizmusról. Mert minden a bőrszínről szól; már nem az osztály-, hanem a fajhelyzet határozza meg a tudatot a kritikai fajelmélet hívei szerint. Hiába megy szembe ez (is) az emberi természettel, követelménnyé vált a fejlett világban.
Mi az a Hosszú Menetelés az Intézményrendszeren át a Hatalomig? Tényleg ez volt nemzetközi mintára a magyar haladó baloldal terve is, ami most, szinte méterekre a célszalagtól, az egyetemek átszervezésével gellert kapott? Spoiler: se a professzorok, se a sapkások nem értettek egyet szinte semmiben, még abban se, hogy léteznek-e egyáltalán marxisták.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture