Politikai Hobbista Metzker Viktóriával- A kíváncsi képviselő hamar meghülyül 2020.12.16.

Politikai Hobbista Metzker Viktóriával- A kíváncsi képviselő hamar meghülyül

Politikai Hobbista Metzker Viktóriával- A kíváncsi képviselő hamar meghülyül

Hadházy Ákos most a szekszárdi kórház ellen szervezett rajtaütést, hogy kiderítse, mit titkolnak. A hiba nem a készülékben van, hanem a képviselőben, tényleg ez volt a fő kérdése. A szemle viszont nem sikerült, mert szóltak neki, hogy járvány idején nem szabad bemászkálni a fertőző osztályra, még akkor sem, ha az ember országgyűlési képviselő és nagyon kíváncsi.
Az eheti aranygereblye-díjat a párizsi városházának ítéltük oda. Bírságot kaptak, mert túl sok not foglalkoztatnak, ezzel sérülnek a nemi egyenjogúságról szóló libernyák előírások, melyek szerint az ideális társadalom helyes számokból és csinos százalékokból áll.
Viszont ez a sok marhaság nem előzmény nélküli; negyven éve halt meg John Lennon, aki a nemzetek nélküli világ és az egységes ír nemzetállam legnagyobb támogatója volt, vagyis tök hülye, de legalább kártékony is.
A második félidőben az év DJ-je cím újdonsült birtokosa, Metzker Viktória ült be a hímsovinizmussal telített, öltözőszagú stúdióba. Nem csak a pályafutásáról és általában a DJ-k világáról tudhattunk meg egysmást, hanem az is kiderült, hogy ez az a szakma, ahol a nők átlagkeresete bizony magasabb, mint a férfiaké.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture