Lehet-e a bőrszín erény? – Politikai Hobbista Csonka Andrással 2021.04.16.

Lehet-e a bőrszín erény? - Politikai Hobbista Csonka Andrással

Lehet-e a bőrszín erény? - Politikai Hobbista Csonka Andrással

Megvan, ki a Lenin-mellszobor tulajdonosa. És a Politikai Hobbista YouTube csatornáján hétfőn indított szavazáson elsöprő többséggel voksoltatok amellett, hogy Orosz Tamás, azaz Fábián Anna polcán valóban Lenin mellszobra látható.
A váratlan fordulat után a Momentum Mozgalom roma felzárkóztatási programját elemezte a Hobbista, olyan bőven, hogy másra nem is jutott idő. Spoiler: a néhány nem túl tartalmas és amúgy mindenki egyetértését bíró közhelyen túl a Momentum Mozgalom a megrendelő kívánságkosarából válogatott. Kvóták, rendszerszintű rasszizmus, az áldozatiság-elnyomottság kultusza és a tehetetlenség, az önhibán kívüliség babonája. Vagyis az Amerikából importált szemét, a mindenhol megbukott és kontraproduktív identitáspolitika, ami semmi másra nem jó, csak a még létező társadalmi kohézió szétverésére. Ezt szeretné a Momentum.
A második félidőben Csonka András színész, műsorvezető és alkalmi trash-popper ült a győzikekanapéra. A pillanatok alatt elröppent 22 percből leginkább az derült ki, hogy Bandi tényleg nagyon jó arc, és hogy ő valódi liberális. Fontosnak tartja, hogy az emberek tudjanak egymással beszélgetni, akkor is ha nem értenek egyet. Ja, és persze ő is alig várja, hogy újra nyissanak a színházak; meg is hívta Jeszit a következő előadására.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture