Városvezetés helyett hipszterkommunista bullshittelés zajlik Budapesten – Politikai Hobbista Závoda Marcellel

Városvezetés helyett hipszterkommunista bullshittelés zajlik Budapesten - Politikai Hobbista Závoda Marcellel

Városvezetés helyett hipszterkommunista bullshittelés zajlik Budapesten - Politikai Hobbista Závoda Marcellel

Petry Zsoltot kirúgta a Hertha BSC, mert a véleménye nem tükrözte azt a csukaszürke sokszínűséget, amit Berlinben mindenkitől elvárnak a tolerancia jegyében. Így megy ez a fejlett nyugaton.
Új múlt lépett életbe a Demokratikus Koalícióban, ok mindig is az oltások pártján álltak. Apró hiba, hogy nyoma maradt a régi múltnak, amikor még bizonytalanságot keltettek a vakcinálással szemben és aláírásokat gyűjtöttek a keleti termékek ellen. Ilyen az, amikor amatőrök gyártanak új múltat, mert a párt spórol a szakembereken.
Korányi Dávid leleplezte a főnökét, akinek annyira nincsenek miniszterelnöki ambíciói, hogy a haverjai már a miniszteri székeket osztogatják egymás között. A budapesti városdiplomácia vastagon kitömött irányítója ezen túlmenően csak celeb-férjecskeként és kommunista hipszterbullshit-generátorként volt képes tündökölni az egész interjúban, ami azért elárul egyet és mást a Városháza „dolgozói” állományának értelmi képességeiről, felkészültségéről, és egyáltalán: a hasznosságukról.
A második félidőben végre egy Z-generációs vendég ült a fotelben: Závodi Marcel, 21 éves énekes-rapper-producer csatlakozott a Hobbista csapatához. Elárulta, hogy kb. 1 éves lehetett, amikor szintén zenész apja először vitte koncertre, és kb. 12, amikor rájött, hogy neki más lesz a zenei világa… Volt már közös dala Berkes Olivérrel, most pedig gőzerővel dolgozik azon, hogy a nemzetközi zeneiparba is betörjön.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture