Türelmes emberek vagyunk mi keresztények, de meddig terjedhet a toleranciánk a kereszténygyalázással és a nyilvánvaló provokációkkal kapcsolatban? 2021.04.04.

Türelmes emberek vagyunk mi keresztények, de meddig terjedhet a toleranciánk a kereszténygyalázással és a nyilvánvaló provokációkkal kapcsolatban?

Türelmes emberek vagyunk mi keresztények, de meddig terjedhet a toleranciánk a kereszténygyalázással és a nyilvánvaló provokációkkal kapcsolatban?

A Plebejus Polbeat legújabb adásának középpontjában a húsvéti ünnep állt. Budapest IX. kerületében nagycsütörtökön állították ki azt a plakátot, amin Jézus Krisztus keresztre feszítve látszik, hasából pedig egy szivárvány lóg ki. Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője, Horváth Tamás, a Vasárnap.hu újságírója és Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója egyetértettek abban, hogy az időzítés messze nem véletlen. Türelmes emberek vagyunk mi keresztények, de meddig terjedhet a toleranciánk a kereszténygyalázással és a nyilvánvaló provokációkkal kapcsolatban? Mészáros Nóra vendégei bíznak abban, hogy mihamarabb megálljt tudunk parancsolni ennek a hullámnak. Szó esett a személyes húsvéti történetekről, a böjt jelentőségéről a fogyasztói társadalomban, és választ kaptunk arra is, hogy miért él még ma is a KDNP. Vejkey Imre mesélt az imaláncok pozitív hatásáról képviselőtársaik körében és a további imakezdeményezéséről is. Áldott húsvétot kívánunk minden kedves nézőnknek!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture