Így szivárognak be a tech-cégek Biden új kormányába – Bohár Dani, Nacsa Lőrinc és Varga Gergely a Plebejus Polbeatben 2021.01.17.

Plebejus Polbeat- 2021.01.17.

Plebejus Polbeat- 2021.01.17.

Ismét jelentkezett az R56 Söröző vendégek nélkül szomorkodó hátsó helyiségéből a Plebejus Polbeat csapata, hogy folytassuk azt a véget nem érő beszélgetést, ami a Biden adminisztrációról, illetve az USA jövőjéről szól, ami persze hazánkat is érinteni fogja. Ezúttal Nacsa Lőrinc, országgyűlési képviselő-szóvivővel, Bohár Dániellel, a Pesti TV munkatársával beszéltük ki azt, hogy hogyan szivárog be lassan az új amerikai kormányba a Big Tech, Skype-on pedig segítségünkre sietett ebben a jelenleg Svájcban tartózkodó Varga Gergely, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója.
A műsorban beszéltünk arról, hogy Barack Obama nyolcéves kormányzása alatt Washington és a Szilícium-völgy kifejezetten jó kapcsolatot ápoltak egymással, amit az is jelez, hogy ide-oda vándoroltak a vezető beosztású emberek mindkét irányba, ez a kapcsolat pedig idén csak mélyülni fog.
Szóba került az is, hogy hogyan lehet harcolni a közösségi oldalakon a nagy tech-cégek tevékenységének ellenszelében, beszéltünk alternatív kommunikációs forrásokról és megfejtettük, hogy miért akar még nagyobb hatalmat a tech-világ, amikor már amúgy is ők a világ kommunikációs urai, akik végtelen pénzzel is rendelkeznek.
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture