Túlélni a rendszerváltás utáni médiaháborút, és a mai napig harcolni a 444-es kiskomcsikkal – Bencsik, Stefka és Huth a Plebejus Polbeatben 2021.02.16.

Túlélni a rendszerváltás utáni médiaháborút, és a mai napig harcolni a 444-es kiskomcsikkal - Bencsik, Stefka és Huth a Plebejus Polbeatben

A Plebejus Polbeatben Zelenka Dóra műsorvezető Bencsik Andrással, Stefka Istvánnal és Huth Gergellyel beszélgetett Ács Dániel, 444-es újságíró hazugságokkal teli filmjéről. A Gyilkosok emlékműve című dokumentumfilm a 12. kerületi világháborús emlékműnek szánt Turul-szoborról szól. Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője szerint hibás üzenet a Turult fasiszta vagy náci jelképnek beállítani. Emellett a műsorban felköszöntöttük a héten 70. életévét betöltő Bencsik Andrást, aki személyreszóló levelet kapott Orbán Viktortól. A műsorból az is kiderül, hogy a főszerkesztő milyen szakmát akart választani magának eredetileg. Szó volt még a rendszerváltás utáni médiaháborúról, és arról is, hogy hogyan lehetett jobboldali érzelmű újságíróként talponmaradni.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture