A liberálisok kötelékben repülve bombázzák Magyarországot, de mi is beosztottuk a lőszert – Kovács Zoltán a PlebejusPolbeatben! 2020.11.26.

A liberálisok kötelékben repülve bombázzák Magyarországot, de mi is beosztottuk a lőszert - Kovács Zoltán a PlebejusPolbeatben!

A liberálisok kötelékben repülve bombázzák Magyarországot, de mi is beosztottuk a lőszert - Kovács Zoltán a PlebejusPolbeatben!

A magyar ellenzéki orgánumok és a nemzetközi liberális médiumok kötelékben repülnek, kötelékben bombázzák folyamatosan Magyarországot és Orbán Viktor kormányát, és teljesen mindegy, hogy mi mit teszünk, vagy mondunk, annak ők éppen az ellenkezőjét hirdetik, mert az össztűz az érdekük, ráadásul még a koronavírusnak is képesek szurkolni csak azért, hogy ne az Orbán-kormánynak legyen igaza – jelentette ki a PlebejusPolbeatben Kovács Zoltán nemzetközi kormányszóvivő. A politikus Szarvas Szilveszter és Dezse Balázs kérdésére úgy fogalmazott,  kötelékben repülő liberális médiumok ellen felvértezte magát a magyar kormány, a lőszert is így osztottuk be. Kovács Zoltán agyrémnek nevezte a Magyarországgal szembeni liberális támadásokat, mint ahogy azt is, hogy ez a nemzetközi, globális csoport napról napra relativizálja a valóságot a világban.
Kovács Zoltán, Dezse Balázs és Szarvas Szilveszter az amerikai elnökválasztásról is beszélgetett a Polbeatben. “Magyarország érdeke Trump győzelme, hiszen abban az esetben folytatni lehetne az ideológiai háborútól mentes kétoldalú kapcsolatokat és tiszteleten alapuló baráti viszonyt Amerikával” – mondta Kovács Zoltán, aki azt is kiemelte, Soros György a kampányban több mint 8 milliárd forintnyi támogatást adott a demokrata pártnak, összességében pedig dollármilliárdokat költöttek el annak érdekében, hogy Biden győzelme érdekében befolyásolják a választást.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture