Vakcinákkal csaló Brüsszel, emberéletekkel játszó baloldal és fullba nyomott liberális kreténség- Menczer Tamás volt a Plebejus Polbeat vendége 2021.03.23.

Polbeat- 2021.03.20.

Polbeat- 2021.03.20.

Soha ne nyomd fullba a kretént- kezdte Szarvas Szilveszter a Plebejus Polbeatet azzal kapcsolatban, hogy tomboló koronavírus idején a nyugati és ellenzéki sajtó, valamint a brüsszeli és a magyar balliberális politikusok is kreténül kezelik a pandémiát. A Polbeat vendége Menczer Tamás külügyi államtitkár kiemelte, az Európai Unió nem csak elszúrta a vakcinabeszerzést, de még el is akarja titkolni.
“Magyarország oltások tekintetében azért második az unióban, és azért tudtuk a lakosság 15 százalékát már beoltani, mert a kormány már akkor elkezdett tárgyalni az oroszokkal és kínaiakkal, amikor ők még nem is készültek el az oltóanyaggal. A keleti vakcinák nélkül sokkal rosszabul állnánk”- mondta Menczer Tamás. Kiemelte, az átoltottság hazánkban 15 százalék, míg az unióban 8 százalék. Huth Gergely és Stefka István arra is rákérdezett korrupt módon elcsalhatta-e Brüsszel a vakcinaelosztást, hiszen az osztrák kancellár is erre utalt. “Az osztrák kancellár álláspontja egyértelmű, és az általatok felvetett gyanú is kezd beigazolódni. A csalást ki kell vizsgálni, valakinek Nyugaton vállalnia kell a felelősséget ezért a súlyos bűnért”- fogalmazott a külügyi államtitkár. Menczer Tamás a Plebejus Polbeatben azt is elárulta, hogy Oroszország és Kína miért tudja a szükséges mennyiséget a határidő előtt leszállítani, és ezt miért késlekednek a nyugati gyógyszergyártók. Menczer Tamás a baloldal a baloldal oltásellenességéről és uszításairól is kemény véleményt mondott, mint ahogy a Fidesz által otthagyott Európai Néppártról és az Orbán Viktor által is formált új európai frakcióról is beszélt.
Nézze meg a teljes beszélgetést!
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture