A baloldal most Pepét, a bűzborzot törölte ki a világból- Politikai Hobbista Thürmer Gyulával

A baloldal most Pepét, a buzborzot törölte ki a világból – Politikai Hobbista Thürmer Gyulával

A baloldal most Pepét, a buzborzot törölte ki a világból – Politikai Hobbista Thürmer Gyulával

A nemsokára bemutatásra kerülő Space Jam 2 megfelel a 21. század kihívásainak, tele lesz baloldali üzenettel a társadalmi és faji igazságokról, cserébe néhány karaktert kitöröltek belőle, mert valamelyik neomarxista szarházi hülye sértőnek találta őket. Például Pepét, a franciahalandzsa nyelven beszélő büdös borzot, aki a feministák szerint túl hevesen udvarol egy macskalánynak, ezért el kell törölni.
A komcsik viszont nemcsak el- és kitörölni szeretnek, hanem hazudozni is, főleg, ha újságíróként dolgoznak. A nemlétező Moderna vakcinák után most a felhalmozott, gonoszságból be nem adott oltásokat kérik számon a kormányon, de ez a történetük is egy hazugságon alapult, ezt most a Politico nevű brüsszeli propagandalap találta ki a képzeletbeli bizottsági forrásukra hivatkozva.
A Hobbista kiosztotta az Aranygereblye díjat is, amit ezen a héten a nyitás közben zárni akaró Kunhalmi-Fegyőr páros nyert, megosztva a HVG-vel, mivel a lap pont abban az órában kezdett izgulni a keleti vakcinaszállítások bizonytalansága miatt, amikor leszállt egy repülőgép a Sinopharm termékeivel.
A második félidőben Magyarország utolsó szocialistája, a hercegeket és grófokat megadóztatni akaró Thürmer Gyula ült be a vendégszékbe, hogy Moszkva és Kína nagyszerűségéről meséljen, de nem igazán sikerült meggyőznie a Hobbista csapatát.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture