Le lehet-e beszélni a XXI. század emberét a kommunizmusról? – Politikai Hobbista Békés Mártonnal 2021.02.25.

Le lehet-e beszélni a XXI. század emberét a kommunizmusról? - Politikai Hobbista Békés Mártonnal

Le lehet-e beszélni a XXI. század emberét a kommunizmusról? - Politikai Hobbista Békés Mártonnal

A magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter Facebook-posztban állt ki a szivárványcsaládok mellett. Szegényt valószínűleg szerződés kötelezi a német klubcsapatánál arra, hogy a különböző jóemberkedő kampányokban részt vegyen. Ezt a kérdés járta körbe alaposan a csapat, a végén megállapítva, hogy attól, hogy a szerelmet, a járást, a szexuális pajtást, vagy akár a kutyát családnak nevezzük, attól még nem lesz az.
És ha már jóemberkedés, nem maradhatott ki a műfaj hercegnője, Greta Thunberg sem, aki a szupergazdagokat elküldené a Marsra, hogy mi, az ittmaradók végre megmenthessük a boJgót. Végül egészen Asimov világáig, az űrjárókig és a telepesekig ért el a Hobbista gondolatmenete, miközben szóba került a környezetvédelem, az űrkutatás és minden.
A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából a második félidőben Békés Márton történész, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója ült be a vendégfotelbe, és a műsorban most már sztenderddé váló alapos, izgalmas, informatív áttekintést adott a totalitárius ideológiák lényegéről, a nevükben alkalmazott terrorról. Megint nagyon ajánljuk a politika iránt aktívabban érdeklődőknek.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture