Na, ki lesz az Apró-Dobrev-család miniszterelnök-jelöltje 2022-ben?- Polbeat Pankráció 2020.12.22.

Na, ki lesz az Apró-Dobrev-család miniszterelnök-jelöltje 2022-ben?- Polbeat Pankráció

Na, ki lesz az Apró-Dobrev-család miniszterelnök-jelöltje 2022-ben?- Polbeat Pankráció

Mészáros Nóra ismét négy borítékot bontott fel szép sorban a négy vendég előre nem ismert témáival, így elsőként mindjárt Nagy Attila Tibor politikai elemző fricskájával kezdődött a vita a Polbeat Pankrációban, miszerint közeleg a kormányváltás, hiszen a legtöbb közvéleménykutató szerint népszerű a közös ellenzéki lista. Igaz, később Lánczi Tamás politológus, Huth Gergely újságíró és Nagy József újságíró válaszaival hadakozva maga Nagy Attila Tibor is elsimerte, hogy ha kormányfőjelölti neveket dobnak be a kérdezők, akkor egyből nagyon megosztott lesz az ellenzéki szavazótábor.

Innen keveredett a téma a nagy hétvégi bejelentésre, miszerint utolsóként a Jobbik is behódolt Gyurcsány családjának, azaz megegyeztek a közös jelöltállítás feltételeiről. Ennek apropóján fogott érvelésbe Lánczi, hogy mivel messze a legerősebb frakció lesz a DK a baloldalon, akkor is Gyurcsány és Dobrev Klára fog kormányozni, ha végül nem Gyurcsányné, hanem egy Medgyessy Péterhez hasonló balek lesz a hivatalos jelölt. Itt nagyon megoszlottak a vélemények arról, hogy már 2002-ben is báb volt-e Medgyessy és miként ütötte ki a ringből riválisát, az MSZP erős emberét, Kovács Lászlót?

Nagy József borítékjából jobboldali szerkesztőségek bukott sajtóperei kerültek elő, de a “narancsfotel” tagjai kikérték maguknak a merítés egyoldalúságát és felsorolták azokat a veszélyforrásokat, amelyeket a nemzetközi- és a hazai baloldal jelent a sajtószabadságra. Végül pedig Huth Gergely borítékja került elő a DK-s önkormányzatok agyonjutalmazott jegyzőjéről, Laza Margitról.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture