Csere a kispadon a Polbeat Pankrációban – Mészáros Nóra vezette a műsort 2020.11.24.

Csere a kispadon a Polbeat Pankrációban - Mészáros Nóra vezette a műsort.

Csere a kispadon a Polbeat Pankrációban - Mészáros Nóra vezette a műsort.

Különleges antréval indult a keddi Polbeat Pankráció, a korábbi műsorvezető, Huth Gergely, a PestiTV programigazgatója ugyanis “levetette magáról a BBC-objektív kitinpáncélt és átkéredzkedett a fasiszta padra” vitatkozni, így a Politikai Hobbista hölgyfoteljából már jól ismert Mészáros Nóra vezette a műsort. Csizmadia Tamás jogász-publicista, Nagy József, a 24.hu újságírója és Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője volt még a vitapartner.

A színes borítékokban ezúttal is négy, a vendégek által hozott, előre nem ismert téma lapult: a vörös padon ülök a civil szervezetek abortuszügyi beadványát rögtön megpróbálták a kormány nyakába varrni, de szóba került a magyar baloldali EP-képviselok a DIE Zeitban megjelent kiáltványa is, amiben egyszerre Sztálinhoz és Hitlerhez hasonlították Orbán Viktort. A második részben a kormányt vírusügyben legyilkosozó Jakab Péter került terítékre, aki napok óta nem reagál arra, hogy a szentesi jobbikos polgármester és családja a koronavírus egyértelmű tünetei ellenére simán végigfertőzhette a teljes önkormányzati hivatalt, majd Nagy József témája csúszott be, miszerint lyukra futott az Origo az Index a napokban leváltott vezetésének lebadoldalisozásával, mert Nagy szerint már rég a Fidesz játékszere a lap. Az érvelést Huth és Csizmadia tények felsorolásával vonta kétségbe.

PestiSrácok.hu kultikus és legendás közéleti vitaműsora Huth Gergellyel, Szarvas Szilveszterrel és a szájkarate fekete öves bajnokaival. Kettő a kettő elleni ketrecharc, ideológiák összecsapása, szellemi gerillaharcok, igazságkeresés minden mennyiségben a liberális agytekervények pokolszerű bugyrainak bemutatásával. Polbeat pankráció keddenként a Pesti Tv-n.

Műsorvezető: Mészáros Nóra
Vendégek: Huth Gergely, Csizmadia Tamás , Nagy József, Nagy Attila Tibor.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture