Az ötmilliárddal drágább Lánchíd ügye mattolta az ellenzéki megmondókat a Polbeat Pankrációban! 2021.02.05.

Az ötmilliárddal drágább Lánchíd ügye mattolta az ellenzéki megmondókat a Polbeat Pankrációban!

Milyen érdekes, hogy az Európai Unió mindig csak Oroszországot akarja elítélni és szankcionálni, sem a Macron rendőrei által szétvert francia tüntetések, sem a holland demonstárciók ellen nem emel szót, ott nincsenek jogállamisági problémák, mint ahogy 2006-ban, a Gyurcsány-féle rendőrattak miatt sem bőgött a nyugati sajtó, meg Brüsszel – hangzott el a Polbeat Pankrációban, ahol ezúttal is Lánczi Tamás és Törcsi Péter nézett farkasszemet Nagy Józseffel és Nagy Attila Tiborral. “Az unó vagy mindenhol vizsgálódjon és mindenkit ítéljen el, vagy ne ítéljen el senkit” – hangsúlyozta Törcsi Péter.
A Polbeat Pankráció ellenzéki megmondói a műsorban mattot kaptak a Lánchíd ügyénél, és annál a témánál, hogy Karácsony Gergely lassabban és ötmilliárd forinttal drágábban újítja majd fel a Lánchídat, mint ahogy azt Tarlós István tette volna. Szarvas Szilveszter mindehhez azt is hozzátette vitafelvetésként, hogy a közbeszerzésen nyertes A-Híd Zrt. el sem indulhatott volna a tenderen, mert egy korábbi munkálatánál nem fizette ki az alvállalkozóját.
A Polbeat Pankrációban Joe Biden transgender rendelete is téma volt, amellyel az elnök felszámolja a női sportot Amerikában, mert rendelete értelmében ezentúl a magukat nőnek képzelő férfiak is elindulhatnak noi versenyeken.
Ismét kemény vitát hozott a Polbeat Pankráció, ki ne hagyja!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture