Végre kiderült, az ellenzéknek csak a meleglobbi és a családok szétverése a fontos – Elsüllyesztette a baloldalt a Pesti galeri! 2021.03.11.

Végre kiderült, az ellenzéknek csak a meleglobbi és a családok szétverése a fontos - Elsüllyesztette a baloldalt a Pesti galeri!

Végre kiderült, az ellenzéknek csak a meleglobbi és a családok szétverése a fontos - Elsüllyesztette a baloldalt a Pesti galeri!

Elvenné a DK-sok szavazati jogát Pilhál Tamás, a PestiSrácok szerzője, aki selejtes szarembernek nevezte Arató Gergelyt – ezzel a címmel és cikkel hergelte az olvasóit a Népszava, amely felháborodott azon, hogy Pilhál Tamás és mi Londonba és Brüsszelbe küldenénk a hazaáruló, a határon túli magyar testvéreinket kitagadó gyurcsányistákat, de mi ezzel a baj – tette fel a kérdést a Pesti galeriben Szarvas Szilveszter, amelyre Dezse Balázs, Szabó Gergő Bokor Gábor, és Kozsa Karolina is azt mondta, Pilhál Tamásnak igaza volt. “Miért ne lehetne selejtesnek nevezni azt, aki selejtes” – hangzott el a galeriben. A Pesti TV furkóklubja a parízeres, nokedlis Jakab Péter ellenzéki háborúja is szóba került, miután Jakab ellen már a Pride és az LMBTQ-közösség is felszólalt, azt állítva, hogy a meleg közösséget szerető és támogató miniszterelnökre van szükség. “Jakabot az összes ellenzéki kiosztja, imádjuk ezt, ilyenkor csak egy kávét kérünk, de ebből is látszik, valójában mi a fontos az ellenzéknek: a meleglobbi, a propaganda, a családok és a magyarok szétverése” – mondták a galeri tagjai.
Nézzétek meg a teljes adást!
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture