Ha Biden nyer, akkor CIA műveleti területe lesz Magyarország – Hangzott el a Galeriben. Tartsatok velünk! 2020.11.05

Ha Biden nyer akkor CIA műveleti terület lesz Magyarországon - Hangzott el a Galeriben. Tartsatok velünk!

Ha Biden nyer akkor CIA műveleti terület lesz Magyarországon - Hangzott el a Galeriben. Tartsatok velünk!

Ha nem lettek volna a levélszavazatok Amerikában akkor Donald Trump könnyedén behúzta volna ezt az elnökválasztást, érthetetlen hogy miért lehetett már egy hónappal ezelőtt levélben szavazni az elnök választáson amikor még teljesen más volt a közhangulat az USA-ban – hangzott el a Pesti Galeri műsorában.

Tóth Krisztinával, Zelenka Dórával, Szabó Gergővel és Dezse Balázzsal azt is megbeszélték, hogy ha Biden lesz az elnök akkor 2022-ig CIA műveleti terület lesz Magyarországon. A Galeriben az 1956-os forradalom leveréséről és a hallhatatlanokról is szó esett, mint ahogy egy liberális díszpintyet is melegebb éghajlatra küldtek el a Galeri tagjai.
Nézzétek meg a Pesti Galerit!

A Pesti galeri a PestiTV politikai kibeszélő- és libernyáküldöző műsora, ahol igazán alacsonyan szállnak a sallerek, ahol álljuk is, de leginkább adjuk a pofonokat. Szarvas Szilveszter és barátai, Szabó Gergő, Dezse Balázs és Szalai Szilárd humorosan, de keményen és ellentmondást nem tűrően teszik helyre az ellenzéket és a liberálisokat. A Pesti galeri a Pesti TV véleményműsora és rejtői klubszobája, ahova a belépés díjtalan, a kilépés baloldaliaknak bizonytalan.
Műsorvezető: Szarvas Szilveszter

Vendégek: Tóth Krisztina, Zelenka Dóra, Szabó Gergő, Dezse Balázs.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture