A nyugati világ megérett a pusztulásra, Clinton titkárnőjétől eljutottunk a transznemű miniszterhelyettesig – Nézze meg a Pesti galerit! 2021.01.20.

Galeri-2021.01.20.

Transznemű orvost jelölt Joe Biden egészségügyi miniszter-helyettesnek, ha ránéztek a fotójára, ő mi is, nő, férfi, ember, vagy egyed? – tette fel a kérdést a PestiTV Pesti galeri című műsorában Szarvas Szilveszter, amire Dezse Balázs úgy válaszolt, azt nem tudjuk, de még az is lehet, hogy állat. Ezen a ponton elszabadult a galeris hajóágyú, transzneműek, magukat másnak képzelő emberek sztorijai repkedtek a stúdióban a délelőtt munkásként, délután már kutyaként élő nőtől kezdve a csótányként élő, ezért csilláron alvó kanadaiig. A galeris srácok alig bírtak megszólalni a nevetéstől, már csak azért is, mert szerintük ugyan vicces történetek ezek, de sajnos a világ pusztulását is jelentik. “A nyugati félteke tényleg megérett a pusztulásra, Bill Clinton legalább egy titkárnővel került bajba, de mára már Amerika is oda jutott, hogy Biden egy transzneművel alakítja a jövőt” – hangzott el a galeriben. A srácok megállapították, egy lépésre vagyunk attól, hogy már a fehér transznemű kiválasztása is kirekesztő legyen, mert színesbőrű transzneműek kellenek majd a liberálisoknak.
Szarvas Szilveszter, Dezse Balázs, Szabó Gergő, Bokor Gábor és a műsor vendége, Székely Áron a Pesti galeriben a 4 éves Momentumot is köszöntötték azzal, hogy remélik, napjaik vannak már csak hátra az álomgyilkos, külföldi érdekeket képviselő alakulatnak. Nevetésben és humorban ezúttal sem volt hiány, nézze meg a teljes adást, itt a Pesti galeri!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture