Igazi elmegyógyintézet a Parlament balliberális patkója – Ambrózy, Szabó, Bokor és Szarvas a Pesti galeriben! 2020.11.26.

Igazi elmegyógyintézet a Parlament balliberális patkója - Ambrózy, Szabó, Bokor és Szarvas a Pesti galeriben!

Igazi elmegyógyintézet a Parlament balliberális patkója - Ambrózy, Szabó, Bokor és Szarvas a Pesti galeriben!

Fidesztelenítené Magyarországot Fekete-Győr András, de a momentumos politikus még ehhez sem ért, mert ő a magyar gazdaságot is megtisztítaná a kormánypártiaktól, ami egyenlő az államcsőddel, de legalább vissza tudná hívni az IMF-et – hangzott el a Pesti galeriben, amelyben ezúttal Ambrózy Áron, Bokor Gábor, Szabó Gergő és Szarvas Szilveszter vitt be komoly ütéseket az ellenzékieknek. Ambrózy szerint Fegyőr valódi terve az, hogy csak egyetlen cég, lehetőleg külföldi vállalkozás nyerhessen a magyarországi közbeszerzéseken. Szarvas Szilveszter ezt azzal egészítette ki, hogy az egyetlen liebling céget is Brüsszelből, a gazdik jelölnék ki Fekete-Győréknek. A csókosok és a haverok szerződései persze rendben lennének, a balliberálisok nagyüzemben nyomhatnák a lopást – tette hozzá Szabó Gergő. A galeri tagjai azt is megbeszélték, hogy az ellenzéki politikusok külföldre járnak picsogni és hisztizni, amiért itt akkora a diktatúra, hogy a Parlamentből már kocsmát sem csinálhatnak, és nem füttyöghetnek, meg  rendbonthatnak kedvükre az Országgyűlésben. Bokor, Ambrózy, Szabó és Szarvas azt is megállapították a Pesti galeriben, hogy a Parlament balliberális patkója egy igazi elmegyógyintézet, a fideszeseket vagyonelkobzással fenyegető Gyurcsány meg éppen a szeretet nyelvén szeretne politizálni. “Ilyet két feles után szoktak művelni az emberek, mert az rögtön előhozza a szeretetet” – mondta Bokor Gábor. Ki ne hagyja a Pesti galerit, a PestiTV furkóklubját!

A galeri a Pesti TV politikai kibeszélő- és libernyáküldöző műsora, ahol igazán alacsonyan szállnak a sallerek, ahol álljuk is, de leginkább adjuk a pofonokat. Szarvas Szilveszter és barátai humorosan, de keményen és ellentmondást nem tűrően teszik helyre az ellenzéket és a liberálisokat. A Pesti galeri a Pesti TV véleményműsora és rejtői klubszobája, ahova a belépés díjtalan, a kilépés baloldaliaknak bizonytalan.

Műsorvezető: Szarvas Szilveszter
Vendégek: Szabó Gergő, Bokor Gábor, Ambrózy Áron.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture