Orbán Viktor taroló brüsszeli győzelme után megérkezett az újabb uniós bosszúkísérlet- Pesti Galeri 2020.12.16.

Orbán Viktor taroló brüsszeli győzelme után megérkezett az újabb uniós bosszúkísérlet- Pesti Galeri

Orbán Viktor taroló brüsszeli győzelme után megérkezett az újabb uniós bosszúkísérlet- Pesti Galeri

Orbán Viktor taroló brüsszeli győzelme után megérkezett az újabb uniós bosszúkísérlet, ezúttal Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke tett le egy olyan javaslatot az asztalra, amely Deutsch Tamást, Orbán Viktor brüsszeli politikusát hozná megalázó helyzetbe. Eszerint Deutsch Tamásnak minden néppárti tisztségéről le kellene mondania, és csak a kispadon foglalhatna helyet – vezette fel a vérlázító újabb brüsszeli durvaságot Szarvas Szilveszter a Pesti galeriben, de a galeri tagjai a PestiTV-ből üzentek Webernek és a brüsszeli idiótáknak, hogy elég volt és menjenek a francba. “Inkább a néppártnak hazudott európai frakciónak kellene eldöntenie, hol is állnak valójában, kinek a szekerét tolják, és hogy ok valójában konzervatívok, vagy vadliberálisok” – hangzott el a Pesti galeriben.
Szarvas Szilveszter, Szabó Gergő, Szalai Szilárd, Dezse Balázs és Angyal János a galeriben azt is megvitatták, Gyurcsány a nappalijában hol tartja az életmentő flaskákat és jó hangulatban hogyan dönt az ellenzéki kormány névsoráról.
A Pesti galeri megmondói a Mi Hazánk Mozgalmat is kiosztotta és helyretette, miután Dúró Dóráék nem szavazták meg az “apa a férfi, az anya a nő” alapkijelentést is lefektető Alaptörvény-módosítást a közpénz fogalmára hivatkozva. “Ha valakinek szimpatikus a Mi Hazánk Mozgalom, akkor mindig erre gondoljon, hogy ok egy baloldali narratívának is képesek felülni, amelyre hivatkozva aztán nemmel szavaznak a család fogalmára és a gyermekek védelmére” – mondták a galeri tagjai.
Nézze meg a teljes adást!
Műsorvezető: Szarvas Szilveszter.
Vendégek: Dezse Balázs, Szabó Gergő, Szalai Szilárd, Angyal János.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture