Sün- és vadkórházat, valamint cica, nagyi ovit akarnak Budapestre Karácsony szavazói – Ismét megvillant a Pesti galeri! 2021.03.03.

Sün- és vadkórházat, valamint cica, nagyi ovit akarnak Budapestre Karácsony szavazói - Ismét megvillant a Pesti galeri!

Sün- és vadkórházat, valamint cica, nagyi ovit akarnak Budapestre Karácsony szavazói - Ismét megvillant a Pesti galeri!

A picsogós, hisztis, áldozati pózból zokogó Karácsony Gergely politikáját és magát a főpolgármester húzásait nevette és nevettette ki Szarvas Szilveszter, Dezse Balázs, Szabó Gergő és Szalai Szilárd a Pesti galeriben, a Pesti TV furkóklubjában, amelyben Szabó Bence egyetemista volt a vendég. A galeri tagjai a műsorban Karácsony részvételi költségvetésével foglalkoztak, miután a főpolgármester arra buzdította a csak érettségivel rendelkező szavazóit, hogy költsenek el ők egymilliárd (!) forintot. Karácsony csilivili honlapjáról idéztek is a srácok, amelyből kiderül, KariGeri szavazói sün- és vadkórházat szeretnének létesíteni a fővárosban, de cica-ovi-nagyi otthon ötletére is költenének. “A nagy kedvenc KariGeri azon szavazója, aki a légkondicionáló berendezések hőjének hasznosítását tűzte ki célul, mert szerinte a Budapesten lévő szervertermek permanens módon állítanak elő hőenergiát, amivel a főváros levegőjét melegítik. A cica-nagyi-ovi ötlet is parádés, miszerint a liberálisok az idősek otthona mellé állatos óvodákat is felhúznának, hogy kölcsönös legyen a gondoskodás. Csak nem Fekete-Győr András írta Karácsonynak ezeket a csodás terveket” – vetették fel a galeri tagjai.
A Pesti galeriben a Fidesz Európai Néppártból való kilépése is hosszan téma volt, Szarvas Szilveszterék hangsúlyozták, éppen ideje volt otthagyni ezt a gerinctelen, gyáva, teljesen elhülyült társaságot.
Ma is megvillant a Pesti galeri, ki ne hagyja!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture