Ezt imádjuk: Joe Biden a Klubrádió miatt sírja tele a párnáját, George Clooney meg szaporábban issza a kapszulást – Itt a Pesti galeri! 2021.02.11.

Ezt imádjuk: Joe Biden a Klubrádió miatt sírja tele a párnáját, George Clooney meg szaporábban issza a kapszulást - Itt a Pesti galeri!

Ezt imádjuk: Joe Biden a Klubrádió miatt sírja tele a párnáját, George Clooney meg szaporábban issza a kapszulást - Itt a Pesti galeri!

Joe Biden amerikai elnök hajnali 3-kor felkelti a feleségét, mert Bolgár György adása kezdődik a Klubrádión és most nagyon ideges a frekvencia megszüntetése miatt, George Clooney meg egyre szaporábban issza a kapszulás kávékat a nagy magyar aggódása közben – így poénkodtak a Pesti galeris srácok a Pesti TV-ben a Klubrádió körüli liberális hisztivel kapcsolatban, kifejtve, hogy ez mindig így van, ha egy balos hangot leütnek egy budapeti liberális zongorán, akkor ugyanaz a hang szólal meg Párizsban és Washingtonban is. “Végre egy jó hír, Joe Biden tud magyarul és Klubrádiót hallgat, sőt emiatt éppen a magyar kormányt fenyegeti, hogy ne merje elhallgattatni kedvenc adóját, mert különben beindítja a B-52-es nehézbombázók hajtóművét” – hangzott el a Pesti galeriben, ahol Szarvas Szilveszter, Dezse Balázs, Szabó Gergő és Szalai Szilárd, valamint a vendég, Parászka Levente nevette ki a liberális ostobaságokat. A műsorból kiderül, mindenki merészkedjen elő az atombunkeréből, mert az amerikai hadsereget éppen transzneműekkel töltik fel, egy rendes honvédség és hadsereg pont úgy néz ki, mint Magyarországon.
Ki ne hagyja a Pesti galerit, a Pesti TV furkóklubját!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture