Szörnyű napjai vannak az ellenzéknek, de ez csak rosszabb lesz! – Pesti galeri Szarvassal, Szabóval, Ambrózyval és Dezsével 2020.10.14.

Szörnyű napjai vannak az ellenzéknek, de ez csak rosszabb lesz! - Pesti galeri Szarvassal, Szabóval, Ambrózyval és Dezsével

Szörnyű napjai vannak az ellenzéknek, de ez csak rosszabb lesz! - Pesti galeri Szarvassal, Szabóval, Ambrózyval és Dezsével

Rossz napjai vannak a liberálisoknak, vasárnap Borsodban szaladtak bele egy óriási pofonba, miközben aznap a magyar válogatott is megverte a szerbeket idegenben és még lélegeztetőgépek is vannak, de azt üzenjük az ellenzéknek: lesz ez még rosszabb is – hangzott el a Pesti galeriben, a PestiTV furkóklubjában. A galeriben ma az első bátor jelentkező és vendég is bemutatkozott, Szarvas Szilveszter, Szabó Gergő, Dezse Balázs és Ambrózy Áron mellett ezúttal Koncz Bence, az Óbudai Egyeztem hallgatója ült a vendégfotelben. A galeri kitárgyalta, egy éve semmittevő főpolgármester Karácsony Gergely, Jakab Péter meg gyáva és mindig is az volt, a kormány pedig ezúttal is mattolta az ellenzéket és sajtójukat. “Az ellenzéki polgármesterek a rombolás közben csak egyetlen dolgot valósítottak meg, az pedig az, hogy ők pénzcsapként viselkednek az Orbán-ellenes küzdelemben. Ki ne hagyja a Pesti galerit, Szarvas, Ambrózy, Dezse és Szabó ezúttal is elemükben voltak, de Koncz Bence sem fogta vissza magát.

A Pesti TV politikai kibeszélő- és libernyáküldöző műsora, ahol igazán alacsonyan szállnak a sallerek, ahol álljuk is, de leginkább adjuk a pofonokat. Szarvas Szilveszter és barátai, Szabó Gergő, Dezse Balázs és Bokor Gábor humorosan, de keményen és ellentmondást nem tűrően teszik helyre az ellenzéket és a liberálisokat. A Pesti galeri a Pesti TV véleményműsora és rejtői klubszobája, ahova a belépés díjtalan, a kilépés baloldaliaknak bizonytalan.

Műsorvezető: Szarvas Szilveszter
Vendégek:  Koncz Bence, Ambrózy Áron, Dezse Balázs, Szabó Gergő

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture