Na most lett elegünk a Facebookból! – Itt a keményen odamondó Pesti galeri 2021.02.17.

Na most lett elegünk a Facebookból! - Itt a keményen odamondó Pesti galeri

Na most lett elegünk a Facebookból! - Itt a keményen odamondó Pesti galeri

Na most lett végképp elegünk a Facebook gusztustalan ideológiájából és tiltásaiból, Zuckerbergék már a női-férfi házasságot is üldözik – mondták ki a srácok a Pesti galeriben azzal kapcsolatban, hogy az amerikai techóriás letiltotta a Hetek címlapját, amelyen egy nő és egy férfi házassága szerepelt azzal a szöveggel, hogy “Nincs másik”. Szarvas Szilveszter, Dezse Balázs, Szabó Gergő, Bokor Gábor és Kulifai Máté, a Hetek lapszerkesztője a műsorban kifejtették, a Facebook még arra is gyáva, hogy pacekba belemondja az arcunkba, hogy a jobboldali ideológiátokkal van bajunk, mi a sötét, veszélyes és gusztustalan újvilágot támogatjuk.
A galeri tagjai a Pesti TV furkóklubjában azt is megvitatták, milyen szépen repedezik a nagy ellenzéki összefogás, ellentétekben gazdag a szivárványos oldal, miután az MSZP kiakadt Hadházyra, hogy el mer indulni a zuglói szoci, Tóth Csaba ellen az előválasztáson. “Tóth Csabának még az MSZP-s polgármester, Horváth Csaba is szalutál, Hadházy azonban nekimegy. Óriási! Újra előkerülnek az ásók Zuglóban, Hadházy majd nézegethet” – hangzott el a Pesti galeriben.
A Pesti TV nagy kibeszélőműsora egy titkos Fehér házi híradót is megszerzett és levetített, amelyből kiderül, a Magyarországot támadó Joe Biden elott hogyan estek térdre a komplett ellenzéki médiumok, az igazi propagandisták. Nézze meg a teljes Pesti galerit!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture