Az európai birodalom lázálmáról, Szájer barátságáról és a narancsos fagyiról kérdeztük Deutsch Tamást a Plebejus Polbeatben 2021.02.01.

Polbeat-2021.01.31.

Polbeat-2021.01.31.

Az Európai Egyesült Államoknak nevezett európai birodalom kikiáltása, hiába erőltetik egyesek, korántsem fog olyan könnyen menni, hiszen a felszámolni kívánt 27 szuverén nemzetnek azért lesz némi szava hozzá, elég csak lefordítani Emmanuel Macron francia elnök erősen nacionalista újévi beszédét – magyarázta el Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Plebejus Polbeatben. Hozzátette: Brüsszel hozzáállásában vannak pozitív fejlemények is, hiszen az Európai Bizottság a Juncker-féle politikai bizottsági – és ez nem csak áthallás! – mentalitásból most némiképp visszavett. Az Európai Tanácsban, azaz a kormány- és államfők tanácsában pedig fontos ügyekben sikerül kompromisszumokat kötni. Nem véletlen, hogy brüsszeli csúcselit vízióiban gyakran visszatér, hogy a megválasztott kormány- és államfőket ki kéne iktatni a döntéshozatalból.

A Fidesz alapító tagját a műsor utolsó negyedében arról is kérdeztük, hányszor segítette át kríziseken a pártot az alapítók erős szövetsége és barátsága és például a szexbotrányába belebukó Szájer Józseffel tartják-e a kapcsolatot? – A barátság attól barátság, hogy ha megbocsáthatatlan vétket, bűnt követ el valamelyikünk, akkor is azt mondjuk, hogy szégyelld magad, süllyedj el, de a barátom maradsz; én ugyanígy vagyok Szájer Józseffel, aki a barátom – jelentette ki Deutsch Tamás. A beszélgetés legvégén Fodor Gábor, a narancsos fagyi és Dévényi Tibi bácsi is szóba kerül. Nézze meg a teljes beszélgetést, kőkemény!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture