Politikai Hobbista Kohán Mátyással – A Momentum az új prosztópárt 2021.01.18.

Politikai Hobbista Kohán Mátyással – A Momentum az új prosztópárt

Politikai Hobbista Kohán Mátyással – A Momentum az új prosztópárt

Fekete-Győr András lassan elfoglalja Jakab Péter helyét az ellenzéki összefogásban, a Jobbik pedig nem véletlenül ült vissza az orosz vonalra, Gyurcsány is rájött, nincs szüksége rájuk. Fekete-Győr viszont tökéletesen hozza a buta hőbörgőt, amiből csak a hőbörgést kellett gyakorolnia. Ma éppen Orbán Gáspárnak ment neki a közösségi médiában, mert a miniszterelnök fia, amellett, hogy rendelkezik vállakkal, katonának állt és nemrégiben, II. Erzsébet brit királynő két unokájához hasonlóan, sikeresen elvégezte a rangos Sandhursti Royal Military Academy továbbképzését.
Fekete-Győr antitézise, Chuck Norris is előkerült egy pillanatra, mert állítólag ott volt a Kapitólum előtti tüntetésen. De egy nőt, aki valóban ott volt, a saját lánya jelentett fel, hogy retorziókat léptessenek életbe vele szemben. Úgy néz ki, az ávós-kágébés hagyományok egész szépen szárba szökkennek a Biden-hívők között.
Ha már Amerika, akkor a második részben Kohán Mátyás csatlakozott a Hobbistához a Mandiner.hu stábjából, aki nemrég költözött haza Kaliforniából, közelről követte a haladó demokraták tombolását. Jeszy és Kohán, mint két USA-bubus, hamar egymásra találtak, és Pelosi állami-whiskey-fogasztási szokásaitól kezdve a kizárólag néger és LMBTQ tematikájú történelemoktatásig bezárólag mindent átbeszéltek, ami csak azok számára nem újdonság, akik éveket töltöttek az óceán túlsó oldalán.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture