Politikai Hobbista Klausmann Viktorral- Jogfosztás a Néppártban 2020.12.17.

Politikai Hobbista Klausmann Viktorral- Jogfosztás a Néppártban

Politikai Hobbista Klausmann Viktorral- Jogfosztás a Néppártban

Deutsch Tamás elkerülte a legrosszabbat, nem csavarták szőnyegbe, csak megfosztották a jogaitól az Európai Néppártban. Ő pedig felhőtlenül szórakozik ezen, legalábbis a Politikai Hobbista gyanúja szerint csak trollkodik, amikor naponta többször bocsánatot kér az Európai Néppárttól az ideológiai tévelygésekért és utána megígéri, hogy igyekszi a Párt útmutatása alapján jobb néppártivá válni.
Karácsony és Hadházy lyukra futott a Műszaki Egyetemmel, nem támasztották alá a butuska vádjaikat az orosz metrókocsi-felújítással kapcsolatban. Sőt, igazából tudományosan megállapították, hogy Tarlós a lehető legjobb döntést hozta a beszerzés során.
Az szintén nem okozott senkinek meglepetést, hogy a HVG felsőoktatási listája szerint az SZFE Magyarország egyik leggyengébb egyeteme.
A második félidőben Klausmann Viktor csatlakozott a srácokhoz, aki elmondta, mi folyik Gyöngyösön, és segített visszaforgatni az idő (szerencse)kerekét. Sőt, egy kis húsvéti tojást is elhelyeztünk: a 25 évvel ezelőtti Klausmann Viktor mellett egy másik Viktor, a 25 évvel ezelőtti Orbán is felbukkan egy pillanatra! A nagy kérdés: Viktor kitalálja-e azt a hat betűs feladványt, amibe az ötödik után mindenkinek beletörik a bicskája.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture