Politikai Hobbista Fehér Bertalannal- A szépség se relatív, az egészség pláne nem 2021.01.06.

Politikai Hobbista Fehér Bertalannal- A szépség se relatív, az egészség pláne nem

Politikai Hobbista Fehér Bertalannal- A szépség se relatív, az egészség pláne nem

Szintet lépett az újbeszél: már nem csak szépek a 200 kg-os nők, hanem egészségesek is, aki meg mást gondol, az egy hímsoviniszta disznó. Legalábbis nyugaton. Magyarországon akár még tévében is ki lehet fejteni, hogy a kövérség népbetegség és nem azok ellen kellene küzdeni, akik szerint nincs az jól, hogy középkorú embereknek tönkremennek az izületei, belehalnak a koronavírusba, pusztán azért, mert képtelenek türtőztetni magukat, ha meglátnak egy tortát. Mint minden, ez is a neomarxisták hibája, ok kezdték el azt a sületlenséget terjeszteni az egyetemeiken, hogy minden relatív, az általuk kiképzett idióták meg ma ott ülnek a legfontosabb, a közvéleményt befolyásolni képes cégek és szerkesztőségek élén, hogy ezt a civilizációpusztító mérget terjesszék. Liberális hópelyhek, vigyázat: hímsovinizmus és bodyshaming level 999!
Kiderült, hogy a túlsúlyosság problémakörével több komplett adást ki lehetne tölteni, de két perc erejéig szóba került még az összefogás is, ami indirekt módon arra utal, hogy lassan vége a járványnak
A második félidőben Fehér Bertalan fotóriporter csatlakozott a Hobbistához, mint a világ egyetlen olyan fickója, aki saját kontójára, pusztán szórakozásból jár a Közel-keletre, a háborús övezetek kellős közepébe fotózni. Elképesztő történeteket és megdöbbentő-sokkoló képeket hozott, amiket most, a Pesti TV nézőivel oszt meg elsőként. Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas képek!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture