A terror és a radikális muszlim hitszónokok miatt korlátozni kell a valásszabadságot? – Itt a vitaműsorok vitaműsora, a Polbeat Pankráció!

A terror és a radikális muszlim hitszónokok miatt korlátozni kell a valásszabadságot? - Itt a vitaműsorok vitaműsora, a Polbeat Pankráció!

A terror és a radikális muszlim hitszónokok miatt korlátozni kell a valásszabadságot? - Itt a vitaműsorok vitaműsora, a Polbeat Pankráció!

Soha ne legyél magyar külügyminiszter, ha kérhetem – ezt mondta Lánczi Tamás Nagy Attila Tibornak a PestiTV vitaműsorában, a Polbeat Pankrációban, amikor az amerikai elnökválasztásról és Biden korrupció ügyeiről esett szó, valamint arról, hogy Szijjártó Péter a tőle megszokott keménységgel tette helyre a hazánkat alázó Joe Bident. Nagy Attila Tibornak ugyanis nem tetszik Szijjártó Péter stílusa, és diplomatikussága, mondván, Bidennek, egy elnökjelölttel nem lehet egy így beszélni. “Egy külügyminiszternek kutya kötelessége megvédeni a nemzeti érdeket és a szuverenitást” – állt Lánczi Tamás mellé Törcsi Péter. Nagy József szerint is személyeskedett Szijjártó. A vitaműsorból az is kiderül, Karácsonyék újfent előadták-e azon mutatványukat, hogy futnak Orbán Viktor elől, miközben a miniszterelnökre mutogatnak, hogy nem ad pénzt a fővárosnak. A Polbeat Pankrációban Törcsi, Lánczi, Nagy Józsi és Nagy Attila Tibor, valamint Szarvas Szilveszter azt is megvitatták a migrációval keblére ölelte-e Európa a terrort, miután újabb terrortámadások történtek Franciaországban és Bécsben. A pankrátorok akkor is egymásba szavába vágva vitáztak, amikor Törcsi Péter kijelentette, a vallásszabadságot korlátozni kell Európában valamilyen mértékben, hogy a radikális muszlim hitszónokok ne tudják folytatni a tevékenységüket, és ne tudják radikalizálni az iszlamistákat.
Nézze meg a Polbeat Pankrációt és a teljes vitát!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture