Még mindig vannak jobbikosok, akik Vona Gábor második eljövetelét várják – Georg Spöttle és Molnár Dóra a Plebejus Polbeatben 2020.10.18.

Még mindig vannak jobbikosok, akik Vona Gábor második eljövetelét várják – Georg Spöttle és Molnár Dóra a Plebejus Polbeatben

A világ mégsem veszett még el teljesen, Koncz Zsófia nyert Borsodban megrendezett időközi országgyűlési képviselőválasztáson a korábban zsidózó Bíró László ellen. A verseny azonban szoros volt, köszönhető az ellenzéki összefogásnak, ami bár nem volt elég a győzelemhez, mégis érdemes beszélni róla. A Plebejus Polbeatben Georg Spöttlével, a Nézőpont intézet biztonságpolitikai elemzőjével és Molnár Dóra politológus hallgatóval beszélte ki a nemzeti összefogással és az ellenzéki horrorkoalíció lehetséges sikereivel kapcsolatos kérdéseket Vincze Emília és Dezse Balázs. Georg Spöttle elmondta, a régivágású jobbikosok között még mindig van olyan, aki visszavárja Vona Gábort, illetve reménykedik abban, hogy újra lesz Magyar Gárda, mert még nem fogták fel, hogy ez a vonat már elment.
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture