Kifülyültük az ellenzéket! – Nézze meg, miért kapott sípolós gumicsirkét Dezse Balázs Szarvas Szilvesztertől! – Itt a Pesti Galeri! 2020.10.07.

Kifülyültük az ellenzéket! - Nézze meg, miért kapott sípolós gumicsirkét Dezse Balázs Szarvas Szilvesztertől! - Itt a Pesti Galeri!

Kifülyültük az ellenzéket! - Nézze meg, miért kapott sípolós gumicsirkét Dezse Balázs Szarvas Szilvesztertől! - Itt a Pesti Galeri!

Azon ellenzékiek, Gyurcsányok és Jakab Péterek, akik nem mentek be a Parlamentbe az orvosi béremelésről szavazni, azok szemétládák és hülye ….-ok – hangzott el a Pesti Galeriben, a PestiTV furkóklubjában, amelyben Szarvas Szilveszter egy sípolós gumicsirkével is meglepte Dezse Balázst, Szabó Gergőt, Szalai Szilárdot és Bokor Gábort. Hogy miért, és hogy hányszor kellett Dezsének használnia a kis játéktyúkot, az kiderül a Pesti galeriból, ki ne hagyja, nézze meg! Szarvas Szilveszter a műsorban felvetette, hogy kicsit sajnálja Kincses Gyulát, a Magyar Orvosi Kamara elnökét, akinek Orbán Viktor az orvosi béremeléssel kipörgette az ellenzéket tönkretevő jackpotot, mert Kincsesnek most valahogy el kéne magyaráznia Gyurcsánynak, hogy a libernyák narratívából, az oktatásegészségügyből miért veszett el a második rész. Szarvas, Szabó, Dezse, Bokor és Szalai azt is megbeszélték a Pesti Galeriben, hogy az indexesek a Telexben száz százalékra tekerték a kormányellenességet, a frusztrált ellenzéki újságírók például olyanokat írnak Orbán Viktor libernyák kifejezéséről, hogy “ennek a szónak a használata azt jelenti, hogy a beszélő pont úgy kicsinyli le és veszi semmibe a magukat liberálisnak vallókat, mint a szélsőjobboldaliak. Nagyon rossz, hogy az ország miniszterelnöke is szándékosan ezt teszi”. A Pesti Galeriból kiderül az is, mi történne az országgal, ha 2022-ben az ellenzék nyerne. Nézze meg a Pesti Galerit, a PestiTV furkóklubját! Érdemes!

Műsorvezető: Szarvas Szilveszter
Vendégek: Dezse Balázs, Szabó Gergő, Szalai Szilárd, Bokor Gábor.

A Pesti TV politikai kibeszélő- és libernyáküldöző műsora, ahol igazán alacsonyan szállnak a sallerek, ahol álljuk is, de leginkább adjuk a pofonokat. Szarvas Szilveszter és barátai, Szabó Gergő, Dezse Balázs és Szalai Szilárd humorosan, de keményen és ellentmondást nem tűrően teszik helyre az ellenzéket és a liberálisokat. A Pesti galeri a Pesti TV véleményműsora és rejtői klubszobája, ahova a belépés díjtalan, a kilépés baloldaliaknak.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture