Akkor lesz szép világ Magyarországon, ha az ellenzék majd nem szólhat bele a fontos ügyekbe – Nézze meg a Pesti galerit! 2020.10.21.

Akkor lesz szép világ Magyarországon, ha az ellenzék majd nem szólhat bele a fontos ügyekbe - Nézze meg a Pesti galerit!

Akkor lesz szép világ Magyarországon, ha az ellenzék majd nem szólhat bele a fontos ügyekbe - Nézze meg a Pesti galerit!

Az ellenzék ütnivaló és legalja, érthetetlen, kik azok a választók, akik azt mondják, hogy nekem egy Jakab Péter vagy egy Szabó Tímea szimpatikus – hangzott el a PestiTV Pesti galeri című műsorában, amelyben Szarvas Szilveszter, Szabó Gergő, Dezse Balázs és Bokor Gábor egy fiatal és tehetséges gimnazistával, Huber Márkkal beszélték ki a hét politikai történéseit. Akkor lesz szép világ Magyarországon, ha az ellenzék majd nem szólhat bele a fontos ügyekbe – hangsúlyozták a galerisek. Huber Márk a Pesti galeriben elárulta, vannak olyan tanárai, akik a tanagyagba szándékosan beleszövik az ellenzéki narratívát és direktben politizálnak az iskolában. “Amikor arról beszélünk, hogy az ellenzéki politikusok között külföldi ügynökök is vannak, akkor erre a jelenségre a párbeszédes Szabó Tímea életútja a legjobb példa, aki Magyarországról a Harvardra került, majd Pakisztánba, onnan Kabulba, végül a Helsinki Bizottság tagjaként landolt Magyarországon. Na, és vajon kit akar Karácsony miniszterelnök-jelöltnek 2022-ben? Naná, hogy Szabó Tímeát, aki a női Jakab Péter” – vitatták meg a galeri tagjai. Szarvas Szilveszter, Szabó Gergő, Dezse Balázs, Bokor Gábor és Huber Márk 1956-ról és a forradalomról is beszéltek a műsorban, és leszögezték, a DK-s Dobrev Klára ugyanazt képviseli most, mint ősei 1956-ban. “Az Apró-klán egy elnyomó birodalom, a Szovjetunió kiszolgálója volt, amely lerohanta Magyarországot. Dobrev ugyancsak egy elnyomó hatalom érdekében árul hazát, csak ezt már nem Szovjetuniónak, hanem Európai Uniónak hívják és Brüsszel a központ” – mondta Szarvas Szilveszter.

A Pesti galeriből kiderül az is, miért szeretjük a liberális könnyeket, mikor fürdőzünk bennük és Dezse Balázs miért hozta szóba a szingliséget, na és persze a legendás gumicsirkének is lesz szerepe. Nézze meg a Pesti galerit, a PestiTV furkóklubját. A geleri tagjai mai is elemükben voltak!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture