Letöltendő börtönt az állatkínzóknak? – Politikai Hobbista Ovádi Péterrel

Letöltendő börtönt az állatkínzóknak? - Politikai Hobbista Ovádi Péterrel

Letöltendő börtönt az állatkínzóknak? - Politikai Hobbista Ovádi Péterrel

Háborúzzunk Oroszországgal az értékes donyecki szénbányákért? Manfred Weber elővette a kis kockás füzetét és számolni kezdett. Arra jutott, hogy Oroszország nem lépheti át a következő vörös vonalat, egy háborút is kilátásba helyezett, ha Putyin tovább meresztgeti a szemét a Donyeck-medencére. Amennyiben a közös uniós erőszak nem dörgedelmes nyilatkozatokban merül ki, hanem tényleg verekedni akarnak, akkor Magyarország ezúttal inkább szeretne kimaradni a buliból.
Gyurcsány is elővette a kis kockás füzetét, de o nem számolt, hanem új múltat írt, nehogy rájuk száradjon az oltásellenesség. Hogy mennyire nem sikerült koherensen átírni a múltat, az Vadai Ágnes és Vágó István segédgyurcsányisták posztjain látszik, ők továbbra is a kínai vakcina ellen hergelnek.
De legalább a United Airlines a jóemberek közössége lett. Nemsokára a pilótáik fele no és kisebbségi lesz, aminek talán csak az a fekete tiszt nem fog örülni, akit az előírások miatt végig a pilótafülkében kell tartani egy kontinensek közötti repülőúton. Még vécére sem mehet ki, hiszen a légitársaság szerint mindig kell lenni a pilótafülkében egy nőnek vagy egy színesbőrűnek.
A második félidoben Ovádi Péter országgyűlési képviselővel egészült ki a Hobbista, hogy kitárgyalják, merre tart Magyarországon az állatvédelem. A beszélgetés során a csincsilláktól kezdve a kutyaviadalok elleni egyre sikeresebb hatósági fellépésen át a bolond macskás hajléktalanig minden szóba került, ami érdekelheti a felelős állattartás kérdését szívükön viseli nézőket.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture