Politikai Hobbista Kovács Istvánnal- Balhé Amerikában, balos véleményterror a Facebook-on, szeméthegyek Budapesten 2021.01.18.

Politikai Hobbista Kovács Istvánnal- Balhé Amerikában, balos véleményterror a Facebook-on, szeméthegyek Budapesten

Politikai Hobbista Kovács Istvánnal- Balhé Amerikában, balos véleményterror a Facebook-on, szeméthegyek Budapesten

Miért érdeke egyes politikai erőknek, hogy a város tele legyen szeméttel? Kukásokat vagy tanácsadókat kell kirúgni, ha költségmegtakarítást szeretne a városvezetés?
Miért mutogatnak nemi szerveket a gyerekeknek a dán köztévében?
Mi történik Amerikában? Miért felháborítóak a mostani zavargások, miközben a fél évvel ezelőttiekkel nem volt baja sem a baloldali politikusoknak, sem a mainstream médiának? Miért okozott országos tiltakozást egy rendőrök által megölt fekete bűnöző, és miért nincs semmilyen következménye egy, a kongresszusi biztonsági személyzet által lelőtt fehér, Trump-párti veterán katonanő halálának?
A műsor második részében Kovács István, a Megafon Központ alapítója ült be a Politikai Hobbista csapatához, és remélhetőleg sikerült nem csak nekik, de a nézőknek is kellő muníciót adni arra vonatkozóan, hogy igenis lehet és kell a jobboldali véleményeket is hangoztatni a közösségi médiában, bátran ki kell állni az értékrend mellett, és mi minden segítséget tudnak ehhez kapni azok, akik eddig nem eléggé mertek megnyilvánulni a Facebook-on.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture