Politikai Hobbista Bedő Dorisszal – Hisztéria és valóság 2020.12.28.

Politikai Hobbista Bedő Dorisszal – Hisztéria és valóság

Politikai Hobbista Bedő Dorisszal – Hisztéria és valóság

A demokraták által vezetett amerikai tagállamok kormányzói arra biztatják az állampolgárokat, hogy jelentsék fel a szomszédjukat, ha az nem megfelelően viseli a maszkot, vagy a megengedettnél több családtagot fogad a házában karácsonykor. Ááááá, dehogy emlékeztet ez minket valamire a huszadik század közepéről… hiszen ez már a huszonegyedik!
Viszont honnan tudja Bill Gates, hogy jön majd egy harmadik hulláma a járványnak, ami minden eddiginél szörnyűbb lesz??? Hát, ez ugyanúgy nem fog kiderülni, ahogy az sem, hogy a TASZ és Hadházy milyen adatokkal lenne elégedett a koronavÍrusos betegekről.
Az iparűzési adó nem sűrű fillér, legalábbis a nagyvárosokban nem. Karácsonynak viszont két választása van: vagy hazudik tovább Budapest anyagi helyzetéről, akkor viszont nem kap segítséget, vagy segítséget kér a kormánytól, akkor viszont nem hazudhat többet. Nehéz napoknak néz elébe.
A második félidőben Bedő Dorisz, a Operettszínház Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetett balettművésze csatlakozott a Hobbistához, hogy eldöntsék, miért van minden csajnak irtózatosan jó lába, és hogy létezik-e szebb férfi Apáti Bencénél.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture