Már a baloldal sem titkolja: Gyurcsány a főnök (még a Signalon is) 2022.05.17.

Már a baloldal sem titkolja: Gyurcsány a főnök (még a Signalon is)

Már a baloldal sem titkolja: Gyurcsány a főnök (még a Signalon is)

Varsóban és Bécsben sokkal több autó van, mégis kisebbek a dugók és kezelhetőbb a parkolás. Talán a városvezetés alkalmasságában van a hiba?
Kövér László meg fogja vonni a szót Gyurcsány Ferenctől, ha máskor is törvénytelen kormányról mer beszélni. A kormány legitimitása körül nincs vita, abban viszont már, hogy a házelnök ezt megteheti-e, nincs konszenzus a két oldalon.
Pikó András, Józsefváros polgármestere egyeztetésre hívja Kocsis Mátét, Sára Botondot, Jámbor Andrást és Csárdi Antalt. Több kérdés megvitatását tervezi, melyek közül az egyik az este tíz óra utáni alkoholárusítás. Van értelme bármi ilyen jellegű korlátozásnak? Elképzelhető egy részbeni szesztilalom?
Már a Telex és a Direkt36 is megírta, hogy a baloldalon a káosz és a széthúzás még annál is nagyobb volt, mint kívülről látszott. Az “Elnökök” elnevezésű Signal csoportból, rögtön a választások után, az admin, a DK elnöke kirakta a bukott kormányfő-aspiránst, Márki-Zay Pétert. A hódmezővásárhelyi polgármesterre utalva a 2006-os szemkilövető így teremtette le Karácsony Gergelyt: “B*szd meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert, ez a te felelősséged!” Mindezekből ismét világossá vált: a baloldalon Gyurcsány Ferenc volt és maradt a főnök.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture