Magyarországon bukkant fel a halálkultusz túlélője – Politikai Hobbista Zétényi Zsolttal 2022.03.18.

Magyarországon bukkant fel a halálkultusz túlélője - Politikai Hobbista Zétényi Zsolttal

Magyarországon bukkant fel a halálkultusz túlélője - Politikai Hobbista Zétényi Zsolttal

Hobbista ezúton is köszöni a Facebook-huszároknak, hogy segítenek a műsor elkészítésében. A kommentelők baromságai időnként annyira inspirálóak tudnak lenni, hogy a műsor ma átment egy kicsit Mindentudás Egyetemébe. Ezúttal az inflációt sikerült – remélhetőleg érthetően – elmagyarázni.
Szintén nehézséget okoz a légtérzár fogalmának megértése – de úgy néz ki, nem csak a Facebook-kommentelők, hanem egyes politikusok számára is. Tudniillik ha a NATO gépei Ukrajna légtere fölött lelőnék az orosz gépeket, akkor nem kell olyan nagy szellemi kapacitás ahhoz, hogy rájöjjünk: az oroszok vissza is lőnének. Ez pedig elég gyorsan elhozná a harmadik világháborút. A NATO szerencsére ebben is helyretette a légtérzárat követelőket; például Ukrajna budapesti nagykövetét. Megint azt látjuk, hogy a katonáknak sokkal több esze van, mint a politikusoknak.
Talán vannak, akik emlékeznek, vagy legalábbis hallottak már minden idők egyik legijesztőbb szektájáról, a Heaven’s Gate kultról, amelynek 39 tagja követett el 1997-ben rituális öngyilkosságot azért, hogy ily módon megszabadulva emberi mivoltuktól, felszállhassanak az akkor Nap- és Földközelben lévő HaleBopp üstökös mögött rejtőző űrhajóra, és az elvigye őket a létezésnek arra a “következő szintjére”, amit évtizedek óta ígért nekik a szektavezér. Az emberi mivoltukat már korábban, itt a Földön is igyekeztek meghaladni; azáltal, hogy androgén, aszexuális lényekké váltak. A szekta néhány tagja végül nem vett részt az “elragadtatásban”, olyannyira, hogy az egyik ilyen aszexuális, androgén lény Magyarországon rejtőzött el, de a Hobbista csapatának sikerült egy friss fotót szereznie róla. Hogy ki az, kiderül az adásból…
A második félidőben Zétényi Zsolt jogász, a nevével fémjelzett egykori törvény megalkotója volt a Hobbista vendége. Ez a törvény lett volna hivatott felelősségre vonni a kommunista rendszer legnagyobb bűnöseit, a gyilkosokat, akik ártatlan emberek kivégzésére adták ki a parancsot. A törvényt az első szabadon választott parlament megszavazta, de az Alkotmánybíróság végül megsemmisítette. Lehetett volna másként? Ha megszavazzák, vajon sikerült volna a végrehajtás? Ezekről mind-mind szó esett a beszélgetésben, no meg persze az ügynökökről is, a kisemberekről, akiket zsaroltak, megfélemlítettek, beszerveztek. Méghozzá olyanok, akik a rendszerváltás környékén, illetve már azt megelőzően gondoskodtak róla, hogy a rájuk, az igazi bűnösökre vonatkozó iratokat eltüntessék, megsemmisítsék.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture