Kirobbanthat Ukrajna egy újabb világjárványt? – The Fair Right 2022.03.15.

Kirobbanthat Ukrajna egy újabb világjárványt? - The Fair Right

Kirobbanthat Ukrajna egy újabb világjárványt? - The Fair Right

A Facebook és Instagram anyavállalata, a META egyik kiszivárgott leveléből kiderült, hogy a cég több Oroszországgal szomszédos országban legalizálja az orosz megszállók elleni gyűlöletbeszédet. Mivel ez még mindig nem ér fel a nyugati demokráciák emelkedett színvonalához, a Meta engedélyezi az AZOV légió dicsőítését is. Az említett osztagról csak annyit érdemes tudni, hogy szoros kötelék fűzi őket a Harmadik Birodalom eszméihez, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy ők a II. világháború legkegyetlenebb mészárosainak szellemi örökösei.
Az adás második felében az oroszok által felbérelt TikTokerekről volt szó, akik merő véletlenségből ugyanazt a szöveget adták elő, egymástól eltérő térben és időben, ami arra enged következtetni, hogy ezt valakik megírták nekik. Ezzel párhuzamosan a Fehér Ház is tini celebeket vetbe az orosz propaganda ellensúlyozására, ezzel új frontot nyitva a két ország között.
A legérdekesebb téma a végére maradt. Oroszország azzal vádolja az Egyesült Államokat, hogy biológiai fegyvereket fejlesztenek különböző ukrán laborokban. Ezt az USA visszautasította, majd gyorsan megkérték az ukránokat, hogy semmisítsék meg a nem létező laborokban lévő, soha el nem készült kutatásokat, mielőtt azok az oroszok kezébe kerülhetnének, mialatt a Egészségügyi Világszervezet a (szintén nem létező) vírusok kiszabadulásától tart. Sok a kérdés és kevés a válasz.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture