A médiának és a közösségi oldalaknak főszerep jut az ukrán-orosz háborúban – Hős Gábor és Köbli Norbert a Plebejus Polbeatben! 2022.03.05.

A médiának és a közösségi oldalaknak főszerep jut az ukrán-orosz háborúban – Hős Gábor és Köbli Norbert a Plebejus Polbeatben!

A médiának és a közösségi oldalaknak főszerep jut az ukrán-orosz háborúban – Hős Gábor és Köbli Norbert a Plebejus Polbeatben!

A csütörtöki Plebejus Polbeat e heti vendége Köbli Norbert forgatókönyvíró és Hős Gábor médiaszakértő volt, akiket Szarvas Szilveszter, a Pesti TV hírigazgatója és Bokor Gábor, a PestiSrácok.hu újságírója kérdezett. A vendégek hosszan beszéltek az orosz agresszióról és Ukrajna helyzetéről, külön kitértek arra, hogy a médiának mekkora szerepe van a mostani konfliktusban. Nagy egyetértés volt abban, hogy a közösségi oldalak elterjedésével az olvasót ellepték az ellenőrizetlen és ellenőrizhetetlen tartalmak, amelyek alkalmasak arra, hogy fals képek adjanak a helyzetről. Ennek is köszönhető, hogy oda-vissza a nyugati országok és Oroszország blokkolják egymás elől a különböző csatornákat. Szóba került többek között az is, elfogadható-e, ha egy sportolót csak az orosz állampolgársága miatt tiltanak el egy világversenytől, ékes példa erre Nyikita Mazepin Forma-1-es pilóta volt, akitől megvált a csapata. A műsorban Köbli Norbert mesélt új filmjéről, a Blokádról is, mely az 1990-es taxisblokád történéseit göngyölíti fel és a vendégek hosszasan beszéltek a kor politikai alakulásáról is. Köbli Norbert elmondta, már leforgatták a jeleneteket, már vágják az anyagot, amely során speciális technikát alkalmaznak. A filmet idén ősszel mutatják be!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture