Az első Békemenet megvédte Magyarország szuverenitását, most fontosabb lesz ott lenni, mint bármikor! – Plebejus Polbeat 2022.02.26.

PPLEP1006583H.mp4

PPLEP1006583H.mp4

Egy agresszióért az agresszor, azaz Oroszország a felelős, ez nem kérdés, de az okok vizsgálatánál megfeledkezhettük-e arról, amit az amerikai deep state és a Soros-hálózat művelt Ukrajnában az elmúlt évtizedben? Hogy mekkora felelőssége van nekik és a mai ukrán elitnek abban, hogy nem sikerült megvédeni Ukrajna szuverenitását? –  kérdezte Huth Gergely Csizmadia Lászlótól, a Civil Összefogás Fórum alapítójától és Stefka Istvántól, a PestiSrácok.hu lapigazgatójától a Pesti TV Plebejus Polbeat című műsorában. – Folyik a birodalomképzés. Minden európai országban egy fasiszta elképzelésekkel tűzdelt balliberális oldal szolgálja ki ezt a birodalmi érdeket, annak reményében, hogy ha a nemzetek elbuknak, majd ők lehetnek a helytartók – válaszolta Csizmadia László, utalva Ukrajna mellett a többi európai ország kálváriájára is. Stefka István szerint “irtózatosan erős a külső nyomás az európai béke felszámolására, s Nyugat-Európa elitje feltette a kezét az említett birodalmi érdekek előtt”.

Huth Gergely emlékeztetett rá, hogy az első Békemenetet 2012. januárjában Magyarország szuverenitásának megvédésére szervezték meg civilek, köztük Csizmadia László és Stefka István. Akkor az volt a cél, hogy nemzetközi intrikákkal ne lehessen megbuktatni a kétharmados többséggel megválasztott magyar kormányt. A hatalmas, méltóságteljes tömeg győzelmet aratott, Magyarország és a kormány kibújt a szorításból. Ám ugyanez az alakulat bepróbálkozott Közép-Kelet-Európában mindenütt, Prágától Belgrádig és végül pont Ukrajnában, a Majdanon ért célt.

A kialakult drámai háborús helyzetben persze a támadót, azaz Oroszországot kell elítélni és nem felejhetjük el az orosz vezetés korábbi beavatkozásait sem, de szabad-e megfeledkeznünk arról, hogy végülis miként jutottunk el ide? Hogy Ukrajna komikusokból és korrupt figurákból álló vezetése miért nem tudta megvédeni az ország szuverenitását, s miért szolgálta ki maximálisan a szemben álló felek közül kizárólag az egyik, azaz az USA machinátorait a gazdasági hiénáit?

kérdezte Huth Gergely, mire Stefka István megjegyezte:

Ha sikerül a társadalom egyes részeit egymás ellen fordítani, sikerül belháborút szítani, akkor lehet igazán a zavarosban halászni. Egy ilyen helyzetben a nagyhatalmak azt tesznek egy nemzettel, amit akarnak. Ezt történhetett Ukrajnában és ez a veszély fenyeget szerte Európában, például itthon is, az áprilisi választáson. A nagyhatalmak egy gyenge kormányzású országot simán odavetnek egy háborúba, ha az érdekük úgy kívánja, mint láthattuk a történelemben már annyiszor. 

A beszélgető felek egyetértettek abban, hogy a 2012-es első Békemenet és kormány ügyes taktikája csírájában folytatta el azt a folyamatot, amit Ukrajnában az ottani embereknek sajnos nem sikerült.

Képzeljünk el egy Gyurcsány-Márki-Zay-Fegyőr-Karácsony-kormányt! Vajon mekkora volna rá az esély, hogy ezekben a háborús, viharos időkben a magyar biztonság és függetlenség szempontjából képesek volnának a legjobb döntéseket meghozni? 

kérdezett vissza Csizmadia László, leszögezve: sosem volt még ennyire aktuális a Békemenet üzenete. A főszervező elmondta: márciusban sok szimpatizánst várnak Olaszországból, Lengyelországból, Spanyolországból, hiszen európai szakszervezetekkel is kibővülve egyre növekszik azoknak a civileknek a köre, akik a patrióta, önálló Európában hisznek, s mely szövetség a CÖF és lengyel testvérszervezete révén szökkent szárba. A részletekről szólva kifejtette: a március 15-i Békemenetre a Margit híd budai hídfőjéhez, az Elvis Presley térre várják a gyülekező magyarokat, már déltől. A menet kettő órakor indul el a Margit hídon, a Nyugati téren és a Bajcsy-Zsilinszky úton, illetve az Alkotmány utcán át a Kossuth térre, a szabadságharc központi ünnepségére, ahol meghallgathatjuk Orbán Viktor beszédét.

A Békemeneten a Pesti TV és a PestiSrácok.hu szerkesztősége ezúttal is közösen vonul fel, várjuk olvasóink, nézőink csatlakozását!

A Plebejus Polbeatet minden csütörtökön este hét órakor rögzítjük az R56 Szabadságharcos Sörözőben (II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél) nézőink bevonásával. Az adás szombat este nyolckor látható a Pesti TV műsorán, majd visszanézhető a pestitv.pestisracok.hu oldalon.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture