A Szent Korona országaként tudtunk ezer éven át felülkerekedni a bajon – Ünnepi Plebejus Polbeat Szász Péterrel 2021.12.27.

PPLEP1006050H.mp4

PPLEP1006050H.mp4

A világ mai bámulatos fejlődésének az alapja a keresztény európai gondolkodás. Ez még azokra is igaz, akik amúgy le szeretnék győzni, el szeretnék foglalni a nyugati civilizációt. A keresztény gyökerű Európán belül egy különleges hely Magyarország, a Szent Korona által megtestesített ezeréves államiságával, amilyen állami berendezkedésre nincs azonos példa az egész világon. Ez az ezeréves, a mai Alaptörvényünkben is lefektetett tradíció lendített át minket a történelem viharain, Trianonon és a német, majd szovjet megszállás borzalmas évtizedein, s az átmenet posztbolsevik ingoványán, és ez adhat erőt, hogy Magyarország a következő ezer évben is megmaradjon és sikeres legyen – ilyen témákról beszélgetett Szász Péter vallástörténésszel, az időnként nagy port kavaró, szókimondó konzervatív publicistával Huth Gergely és Dezse Balázsa a Plebejus Polbeat ünnepi adásában, a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőben.

A Plebejus Polbeatet minden csütörtökön este hétkor nézőink bevonásával rögzítjük az R56 Szabadságharcos Sörözőben, a Bem rakpart 53. alatt (a Margit híd budai hídfőjénél) és szombat este nyolc órakor adjuk le a Pesti TV műsorán, majd közzétesszük itt. December 30-án a felvétel kivételesen elmaradt, mert január elsején ugyanis a műsor különkiadása, Gajdics Ottó, Szentesi Zöldi László és Dezse Balázs beszélgetése lesz látható, melyet a Polgári Mulatóban rögzítettünk.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture