Nem láttunk csúszópénzt, boríték átadást, ez nem bűncselekmény, nincs ügy – így védte Karácsonyékat Nagy Attila Tibor 2021.11.23.

Nem láttunk csúszópénzt, boríték átadást, ez nem bűncselekmény, nincs ügy - így védte Karácsonyékat a Városháza-ügyben Nagy Attila Tibor

Nem láttunk csúszópénzt, boríték átadást, ez nem bűncselekmény, nincs ügy - így védte Karácsonyékat a Városháza-ügyben Nagy Attila Tibor

Karácsony Gergely emberei és harcostársai hiába vallották be saját maguk, hogy maffiamódszerek uralkodnak a Városházán, hogy jutalékos rendszert üzemeltetnek, hogy a pénzes ügyletek körül cápák keringenek, hogy Bajnai Gordon volt miniszterelnök is tanácsokat ad a bűzös ügyek megoldásához és ott legyeskedik a Városháza-ügy körül, Nagy Attila Tibor elemző a Pesti TV vitaműsorában a védhetetlent is meg tudta védeni. A Polbeat Pankrációban ugyanis úgy érvelt Nagy Attila Tibor, hogy “csak hangfelvételek vannak, a Városházát valójában el sem adták, nem láttunk csúszópénzt, boríték átadást, ez nem bűncselekmény, így nincs is ügy”. Nézzék meg, hogyan reagált az abszurd érvelésre és Karácsonyék megvédésére Lánczi Tamás, Törcsi Péter, és mit gondol az ügyről Nagy József.
Az Országgyűlés folyósította költségtérítésből bérelt lakást adhatta bérbe Jakab Péter, miközben ő szeretőjével egy másik budai ingatlanban lakik. Közben a családosoknak járó állami támogatást is felvette Jakab – hozta a témát a Pobleat Pankrációba Törcsi Péter, aki szerint az egész botrányban nem a magánéleti szál a legérdekesebb és legfelháborítóbb, hanem éppen az adófizetők által biztosított költségtérítéssel kapcsolatos jakabi eljárás. A Pesti TV vitaműsorában abban sem volt egyetértés a két oldal (Törcsi Péter és Lánczi Tamás kontra Nagy József és Nagy Attila Tibor) között, hogy Jakab Péter és kabinetfőnöke valójában mit csinál egész éjszaka a hölgy lakásában. “Nincs felvétel arról, hogy valóban szeretők lennének” – mondta például Nagy Attila Tibor, amely felvetést még a vitapartnerek sem tudták mosolygás nélkül megállni. Nézze meg a Polbeat Pankrációt!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture